Strona 38 z 138 PierwszyPierwszy ... 2836373839404888 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 371 do 380 z 1377

Wątek: 5D Mark II - Filmy

Pełne uzależnienie Awatar Ernest_DLRS
    Miasto
    Toronto, Kanada

Domyślnie

Był sobie kiedyś gościu, który dłuuugo korespondował z działem technicznym Canona, pytając CZEMU nie ma full manuala, skoro w materiałach reklamowych jest napisane, że 5DmkII daje "pełną kontrolę nad funkcją video", oni go zlewali aż w końcu olali do końca, czyli można przyjąć że taka petycja mało da... Przynajmniej w najbliższym czasie
    Pewnie jest to ustanowione odgórnie, dopóki dział kamer nie wejdzie na wyższy level, bo obraz z 5D jest naprawdę niesamowity, i to mogłaby być konkurencja dla kamer produkowanych przez Canona.
    FF + S24EX | S50EX | H58/2 | H85/1.5
    APSC + 18-55is | 70-300vc

kiedyś: C 400D > N D700 > C 30D > C 5D > C 40D | S20/1.8, S30/1.4, 85LmkII, 70-200L/2.8

Uzależniony
    Miasto
    Warszawa
    Pozdrawiam!

Domyślnie

na targach pytalem goscia z obslugi canonadlaczego nie ma pelnej kontroli nad filmami a on na to cos w stylu: "jak to nie ma, niech pan mi da aparat to zerkne" po czym szukal, szukal i stwierdzil, ze na bank jest tylko musialby instrukcje poczytac... Ta obsluga to totalna banda niedouczonych debili nie dajacych sobie wytlumaczyc, ze skoro czegos nie ma a puszke mam od grudnia to widocznie tego nie ma.
    śluby, studio - Poznań
    5dmkII, 12-200mm w 5 szklach

Uzależniony
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Na ostatnich targach w Lodzi, czy gdzies za granica?
    Tak, czy inaczej, porazka... To tak jak z tymi wszystkimi punktami krzyzowymi...
    Pozdrawiam!

Domyślnie

no teraz w Łodzi w kwietniu. Tak samo wydruk z drukarki termosublimacyjnej z jpga - na ekranie LCD 5dmk2 wygladaly kolory na naturalne, na wydruku z laba na stoisku Noritsu na targach - tez. Natomiast na wydruku z pliku zrobionego aparatem tej samej marki (i to nie najtanszym) balans jakby strzelil w kierunku zoltego. Pytam sie goscia czy nie mogliby jakos drukarki skonfigurowac zeby bezposrednio z aparatu lepiej drukowala - i pokazuje im wydruk 20x30 z labu, zdjecie na LCD - a on na to "no przeciez jest dobrze, o co Panu chodzi ?"
    śluby, studio - Poznań
    5dmkII, 12-200mm w 5 szklach

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

To tylko dowodzi, że sens takich targów jest żaden. Pewnie dlatego wiele firm to olewa.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    To tylko dowodzi, że sens takich targów jest żaden. Pewnie dlatego wiele firm to olewa.
    Targi być może miałyby jakiś sens gdyby ludzie obsługujący poszczególne stoiska nie robili takiego wrażenia, jak napisał powyżej jeden z forumowiczów: "Ta obsluga to totalna banda niedouczonych debili"
    C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jago Zobacz posta
    Targi być może miałyby jakiś sens gdyby ludzie obsługujący poszczególne stoiska nie robili takiego wrażenia, jak napisał powyżej jeden z forumowiczów: "Ta obsluga to totalna banda niedouczonych debili"
    Nie wiadomo co jest przyczyczną, a co skutkiem ale dlatego że firmy to mają głęboko w .... to wysyłają dyletantów. Zresztą komuś kto coś naprawdę wie trzebaby zapłacić, a to kosztuje i koło się zamyka.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uzależniony
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

komuś kto coś naprawdę wie trzebaby zapłacić, a to kosztuje i koło się zamyka.
    Dokladnie, ale wiecie co? Jakims cudem SONY na roadshow ALPHY w PL potrafilo zatrudnic naprawde fachowcow, a C jakos nie moze...
    Pozdrawiam!

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Nie wiadomo co jest przyczyczną, a co skutkiem ale dlatego że firmy to mają głęboko w .... to wysyłają dyletantów. Zresztą komuś kto coś naprawdę wie trzebaby zapłacić, a to kosztuje i koło się zamyka.
    Sądzę, że firmy mają to głęboko w .... gdyż nasz rynek uważają za niszowy. Byłem ostatnio w Niemczech i zrobiłem po wejściu do sklepu Foto. Tam można a u nas nie
    C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L

Strona 38 z 138 PierwszyPierwszy ... 2836373839404888 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów