Strona 27 z 138 PierwszyPierwszy ... 1725262728293777127 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 261 do 270 z 1377

Wątek: 5D Mark II - Filmy

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Ciekawe kiedy Canon zacznie dawać jakieś oprogramowanie do obróbki i edycji tych filmów?
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Ciekawe kiedy Canon zacznie dawać jakieś oprogramowanie do obróbki i edycji tych filmów?
    Do nowych kamerek dodaje, więc imho kwestia max. jednego cyklu.
    the silence is deafening

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Czy ktoś z Was ma może ściągnięty filmik z
    (How To Use Video Mode on the Canon 5D MK II) niestety już jest niedostępny.

Pozdrawiam

Dopiero zaczyna Awatar hazy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marek_b Zobacz posta

Pozdrawiam
    Hmm, dziwne, w tej chwili właśnie oglądam ten filmik po raz kolejny.

Pzdr
    ... i nie mam czasu robić zdjęć

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marek_b Zobacz posta

Pozdrawiam
    u mnie tez bez problemu da sie obejrzec...
    550D, 50 f1.4, 15-85 f3.5-5.6 IS USM, 580EX II

Domyślnie

..czesc od czasu do czasu podczytuje Was to tu to tam..jakbyscie mieli ochote zerknąć..to proszę bardzo:http://pl.youtube.com/watch?v=WnzYLrRhYcY
    ..pierwszy filmik bardzo krótki..ogólnie jedyny jaki do tej pory zrobilem..tak z czystej ciekawosci..pierwszy raz widzialem SV PRO 8 na oczy..więc powiem szczerze, ze ledwo wiem jak interface wygląda do niego..zabawa jest fajna..nigdy wczesniej nie myslalem, że nakręce cos lustrzanką .. pozdrawiam Was

Domyślnie

jakiego programu uzywacie do obrobki filmow ? Czy jest cos uniwersalnego ? Tzn zeby prostota obslugi byla taka jak w PS Producerze a mozliwosc obrobki taka jak w Sony Vegas ? Chodzi mi o program do prezentacji ale taki aby dalo sie wplesc do niego filmy i jeszcze je poprzerabiac (np cos jak stary film). SV jest jak dla mnie dosc nieintuicyjne. Moze to kwestia obycia dluzej niz 5 godzin.
    śluby, studio - Poznań
    5dmkII, 12-200mm w 5 szklach

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Spróbuj Premiera (można pobrać triala 30-dniowego) albo premiere elements.
    Sprawa intuicyjności obsługi to tak samo jak dobra ergonomia - rzecz dość indywidualna. Zajmuje trochę czasu żeby opanować te programy.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Wrocław/Bystrzyca Kłodzka

Domyślnie

mojalewastopa WSPANIAŁA TONACJA! reszta to niestety zwykły sampelek że aparat potrafi nagrywać film

Domyślnie

ja generalnie nie mam zdrowia do obrabiania tych filmow. jak sie w koncu dorobie maca to bede kombinowal z imovie, bo na moje potrzeby wystarczy. na razie jak gdzies jestem to zapominam, ze moge je w ogole nagrywac (:

przypomnialo mi sie ostatnio na imprezie polsatu, wiec sobie pokrecilem 70-200 f/2.8 - z reki, wiec troche trzesie przy zoomowaniu i ostrzeniu...
    http://www.flickr.com/photos/bartheq/3271035685/
    http://www.flickr.com/photos/bartheq/3270614488/

a moje pozostale zabawy filmowe sa tu: http://www.flickr.com/photos/bartheq...7611457316592/
    Ostatnio edytowane przez bartheq ; 12-02-2009 o 16:43
    5DII+L+L+L+L (:
    bartekkucharczyk.pl

Strona 27 z 138 PierwszyPierwszy ... 1725262728293777127 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów