a szukałeś jakiegoś splitter'a i joiner'a ?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
w ew. mpeg streamclip masz możliwość wybrania formatu
a szukałeś jakiegoś splitter'a i joiner'a ?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
w ew. mpeg streamclip masz możliwość wybrania formatu
Ostatnio edytowane przez Lipski ; 14-01-2010 o 00:19 Powód: Automerged Doublepost
No właśnie szukałem programu mającego własności split i join.
Sprawdziłem też mpeg streamclip. Nie wiem, zapewne dla posiadaczy Appla jest to program działający, u mnie sama informacja, że najpierw należy zainstalować QuickTime (QT Alternative 1.81) zadziałała ostrzegawczo, a po instalacjach mam kłopoty z programem. Streamclip się odpala, ale wygląda całkowicie nieintuicyjnie, a poza tym otwarcie pliku .mpg powoduje zwis programu.
Dzięki więc za info, ale podtrzymuję tezę z poprzedniego wpisu...
Ja uzywam darmowego avidemux - dziala ok, przycinam i lacze org MOV'y z piątki i zapisuje na co chce.
Ustawiam na format video "COPY', ale nie sprawdzalem czy dziala z kazdym formatem. Sam nigdy problemow nie mialem.
no tośmy popełnili potrójny debiut,
-ja za kameruna,
-Michał, ten łysy jako montażysta i aktor;
-Gerard Linder- Mistrz Świata w kickboxingu- jako aktor
proszę o wyrozumiałość, film składany w corel video studio i ponoc te ludki B&W z kolorowymi spodenkami to efekt uboczny zmniejszania nasycenia (proponowałem w crossie, ale w CVS ponoc takiej opcji nie ma)
dla wyjaśnienia Gerard z Michałem (tym łysym) piszą sobie i komponują takie hip-hopy.
http://www.youtube.com/watch?v=lIAKre76kC8
Jak dla mnie super tylko przy takiej produkcji brakuje mi wiesz napisów poczatkowych i koncowych, kto, co czym i gdzie i po co?
Wtedy bylo by juz profi jak Lafforet
Jakies 9 kg fotosprzętu i sporo chęci
Take nothing but pictures, leave nothing but footprints
Bijatyki za bardzo wyglądają na ustawiane, wręcz takie scenki jak się ogląda na filmach instruktażowych.
Za mało zabawą GO.
Słaby grading (poszukaj jakiegoś lepszego programu do montowania...)
To i ja dodam coś od siebie.http://www.youtube.com/watch?v=QfNjgHFrQEE