no moze z czasem w calym zakresie dorzuca ale mimo wszystko cieszy fakt ze zrobili upgrade wielu twierdzilo ze predzej wyprodukuja nowa puche niz dorzuca cos do starej, mam nadzieje ze w przyszlosci mile zaskocza jeszcze nie jeden raz![]()
no moze z czasem w calym zakresie dorzuca ale mimo wszystko cieszy fakt ze zrobili upgrade wielu twierdzilo ze predzej wyprodukuja nowa puche niz dorzuca cos do starej, mam nadzieje ze w przyszlosci mile zaskocza jeszcze nie jeden raz![]()
Canon FF
No .. jeszcze tylko zrobia update 24-70 IS i wszystkie stalki (na MK III IS) i bedzie glanc malina. BTW cos mi sie wydaje ze kit 24-105 bedzie teraz bil rekordy popularnosci ...
Pozdrawiam
Słuchajcie, a jak to jest, IS działa podczas filmowania cały czas, czy trzeba trzymać spust migawki (jak LV w 40D)?
.
ale dla foto to zadnych dodatkowych funkcji nie ma?
tylko wideofilmowanie zaktualizowali?
ok, juz sobie odpowiedzialem a i innych informuje:
Zmiany wprowadzone w firmware 1.1.0:
* Dodano możliwość manualnej kontroli ekspozycji podczas kręcenia filmów, a w szczególności:
o możliwość zmiany wartości przysłony,
o możliwość ustawienia czasu migawki w zakresie 1/30 sek. - 1/4000 sek.,
o możliwość ustawienia czułości w zakresie ISO 100 - 6400, H1.
* Wyłączono działanie przycisku podglądu głębi ostrości podczas przeglądania zdjęć i poruszania się po menu aparatu.
* Poprawiono problem, w wyniku którego niemożliwa była właściwa korekcja winietowania, nawet jeśli zdjęcia zostały wykonane z włączoną funkcją korekcji winietowania.
* Poprawiono algorytm funkcji Auto Lighting Optimizer w przypadku gdy włączona jest funkcja C.Fn II-3 Highlight tone priority.
* Poprawiono błędy językowe w menu arabskim, rumuńskim, hiszpańskim i ukraińskim.
w/w tekst to przedruk z optyczne.pl
Ostatnio edytowane przez vuki ; 02-06-2009 o 12:01
fajnie, tylko troche aparat lata jak sie kreci kolkiem by zmienic przyslone w trakcie nagrywania -http://www.flickr.com/photos/bartheq/3588062741/ (:
5DII+L+L+L+L (:
bartekkucharczyk.pl
nie ma co się czarować-jak jedziesz przysłoną to obraz się sam dopasowywuje-przez co się ściemnia i rozjaśnia-a na to to tylko jeden patent-ustawić jak ma być i kręcić-a później składać wszystko do kupy.Teraz by się przydał wężyk z funkcją zmiany przysłony ;/
ja do montowania nie mam w ogole zdrowia i zwykle wrzucam filmy prosto z aparatu, wiec pewnie ustawie raz i bedzie lecialo - zaciecia filmowca nie mam (:
5DII+L+L+L+L (:
bartekkucharczyk.pl