Strona 35 z 138 PierwszyPierwszy ... 2533343536374585135 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 341 do 350 z 1377

Wątek: 5D Mark II - Filmy

Uzależniony

Domyślnie

dobra juz wiem;P

eminem - crack a bottle
    Fotografia to pasja, moj Blog o fotografi, fotograficznie o wszystkim.

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Oj tak. Demo pinnacle może skutecznie zniechęcić do tego programu.
    a co wersja komercyjna jest inna..??

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    a co wersja komercyjna jest inna..??
    Wiesz nie sprawdzałem prawdę powiedziawszy ale mam nadzieję, że tak skoro część ludzi go sobie chwali. Mój kontakt zakończył się na darmowej wersji, w której zresztą po niedługim czasie wyłącza się wszystko co istotne. Mnie to demo tak skutecznie zraziło, że dziękuję postoję. Po prostu taka polityka producenta mi nie odpowiada.

Cały czas mam nadzieję, że Canon wypuści jakiś rozsądny program do edycji filmów. Coś na kształt DPP.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ripek Zobacz posta
    Moja pierwsza pelna produkcja : http://www.marcinbittner.com/blog/in...lub-the-movie/

Zapraszam

5d spisal sie dobrze pomimo tragicznych warunków oświetleniowych - non stop pełna dziura (1.2) i iso 3200 - do tego dookoła czerwony kolor który jak wiadomo jest słabym punktem cyfry...
    dobra robota
    PS. Możesz napisać co to za kawałek

Pełne uzależnienie Awatar ripek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kisman Zobacz posta
    dobra robota
    PS. Możesz napisać co to za kawałek
    DJ Scotty - The Black Pearl

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Cały czas mam nadzieję, że Canon wypuści jakiś rozsądny program do edycji filmów. Coś na kształt DPP.
    Nie wypuści. Tak jak nie wypuścił własnej wersji PS. Tak samo jak nie dają kart pamięci do aparatu
    Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ripek Zobacz posta
    Nie wypuści. Tak jak nie wypuścił własnej wersji PS. Tak samo jak nie dają kart pamięci do aparatu
    Program do obróbki zdjęć wypuścili więc tak samo mogą dać do obróbki filmów . Nie chodzi o klon PS-a.

BTW: karty pamięci dawali już dawno 8).
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

pewnie gdyby to była kamera soft by jakis już był

Bywalec Awatar bogunow
    Miasto
    Łomża

Domyślnie

Witam, mam pytanie odnośnie importu filmów z 5DmkII do programu ProShow Gold.
    Plików MOV program nie chce importować. Jak najlepiej przekonwertować MOV-a ? Podejrzewam że na AVI, ale z jakimi parametrami, rozdzielczością itp. Poza tym inny problem to bardzo słaba jakość filmu w późniejszej prezentacji. Zdjęcia pookazywane są ok, jakość bardzo dobra, natomiast w momencie gdy pojawia się urywek filmu wszystko wygląda prawie jak z komórki. W opcjach programu mam poustawiane high quality i rozdzielczości również.
    Pozdrawiam

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bogunow Zobacz posta
    Witam, mam pytanie odnośnie importu filmów z 5DmkII do programu ProShow Gold.
    Plików MOV program nie chce importować. Jak najlepiej przekonwertować MOV-a ? Podejrzewam że na AVI, ale z jakimi parametrami, rozdzielczością itp. Poza tym inny problem to bardzo słaba jakość filmu w późniejszej prezentacji. Zdjęcia pookazywane są ok, jakość bardzo dobra, natomiast w momencie gdy pojawia się urywek filmu wszystko wygląda prawie jak z komórki. W opcjach programu mam poustawiane high quality i rozdzielczości również.
    Pozdrawiam
    hehe.. no to problem.. jak chcesz eksportować bez utraty jakości to spróbuj np. tmpegenc i tam np. do avi bez kompresji 1920x1080 - tylko czy masz taki duży dysk .. każda kompresja Ci jakość jak i moc procesora..
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Bywalec Awatar bogunow
    Miasto
    Łomża

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturs Zobacz posta
    hehe.. no to problem.. jak chcesz eksportować bez utraty jakości to spróbuj np. tmpegenc i tam np. do avi bez kompresji 1920x1080 - tylko czy masz taki duży dysk .. każda kompresja Ci jakość jak i moc procesora..
    No tak, tylko chodzi mi i o to że Proshow podczas kompilacji na DVD kompresuje dodany film tak że nie idzie tego oglądać. Gdyby jakość była taka jak po przkonwertowaniu MOV na jakies skompresowane AVI to byłbym happy, ale niestety podczas odtwarzania DVD ten właśnie urywek prezentacji gdzie jest dodany klip jest bardzo złej jakości.

Strona 35 z 138 PierwszyPierwszy ... 2533343536374585135 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów