Na płycie Utility od Canona znajdują się sterowniki Canon MOV Decoder. Ktoś wie, jak to zainstalować? Walczę z wyeliminowaniem przeskoków obrazu, na LCD w aparacie wszystko jest płynniutko...
Na płycie Utility od Canona znajdują się sterowniki Canon MOV Decoder. Ktoś wie, jak to zainstalować? Walczę z wyeliminowaniem przeskoków obrazu, na LCD w aparacie wszystko jest płynniutko...
O obiektywach wiem prawie wszystko
oglądałem tokio
genialne jak dla mnie
nareszcie wiem co było nie tak ze wszystkimi poprzednimi mniej lub bardziej amatorskimi video - OPTYKA ;]
ciągnę 'poznań.wmv', i czekam aż zobaczę rybę, ale obawiam się że mój komputer nie lubi filmów HD (mam doświadczenie z poklatkowymi w 2mpx..)
jestem ciekaw jakby wychodziły filmy z np. zenitarem na FF ;]
a właśnie - a jak z audio w 5d?
[jeszce chwila i na cb będą tematy 'jaki mikrofon do 5d?' :]
Wcale tak fajnie nie jest i zachwycać się tym filmowaniem nie da bo cwanon nie udostępnia AF podczas filmowania i jeśli mamy w kadrze ruchome obiekty to przydatność filmowania jest zerowa![]()
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 20-12-2008 o 02:55
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Zerowa to raczej nie, powiedzial bym wymagajaca. fajnie by bylo zeby obietk byl sledzony przez AF ale nie jest. Mi raczej przeszkadza, albo tez nie potrafie jeszcze z tym sobie poradzic, auto ISO w trybie video. Czasami jak jest ciemno to canon dowala ISO w kosmos i wychodzi szpinak zamiast plastycznych ujec.
jarek
"A little bit too much... is just enough for me" - Jean Cocteau
Fotografia ślubna, reportaż ślubny
Bartek Witek Photography na Instagramie
http://www.vimeo.com/2517472# - fajny tutorial. Okazuje sie, ze ustawiajac LV na tryb movie AF dziala w trybie ciaglym jesli trzymamy przycisk *.
jarek
Na zaręczynach widać jakby motywację czymś co już gdzieś było...helikopter, przemywanie twarzy, city w bokeh...hm...co to było :-D
Generalnie więcej dynamicznych trzęsących się kadrów i jak dla mnie oryginał był jednak lepszy. Pamiętamy, że to studenci zrobili przez noc...po bibie zresztą, nie?![]()