Szybka produkcja na konkurs organizowany przez Reserved. Temat : "Jedz, módl się, kochaj".
Film zrealizowany od A do Z w 12h (scenariusz, nagrywanie, montaż, muzyka).
Szybka produkcja na konkurs organizowany przez Reserved. Temat : "Jedz, módl się, kochaj".
Film zrealizowany od A do Z w 12h (scenariusz, nagrywanie, montaż, muzyka).
świetny dowód rzeczowy o tym jak łamaliście przepisy![]()
W porozumieniu z Policją wyłączyliśmy z ruchu część ulicy - wszystko ustawiane
(a tak na serio to w Poznaniu ludzie ze 3x częściej przełażą na czerwonym niż na zielonym)
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Wyróżnienie. Wygrał TEN film.
Z tymi konkursami niestety jest tak, że bardzo rzadko wygrywają te najlepsze filmy.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
---Moje zdjecia na FB---
Z tymi konkursami niestety jest tak, że często wygrywa dobry pomysł, a na sprawy "filmowe" nie zwraca się uwagi. Tutaj myślę że pomysł był lepszy od naszego no i "niech im będzie" :P
Nie do końca.
W konkursie na reklamę Sobieski z Brucem Willisem wygrał film ze średnim pomysłem, ale najlepiej wpisujący się w pomysł na reklamę, marketingowców z Sobieskiego. Bardzo pomysłowe i świetne technicznie filmy zostały ledwie wyróżnione. Nagrodzony był średni i tyle.
W Twoim filmie przeszkadza mi zbyt płytkie GO, przez co wielokrotnie tracisz ostrość na pierwszym planie. Widać to na tyle często, że jest trochę drażniące.
---Moje zdjecia na FB---
Płytka GO celowo, bo im płytsza, tym szybciej człowiek się nauczy focusować na tym wyświetlaczyku. Film był z założenia kolejną "próbą", testem możliwości, a także formą sprawdzenia się, czy damy radę i zdążymy.