Język w filmie jak najbardziej ok. Trzeba zwalczyć te chore standardy poprawności politycznej i językowej :]
Film z wakacji z jajem, to jest to!
Język w filmie jak najbardziej ok. Trzeba zwalczyć te chore standardy poprawności politycznej i językowej :]
Film z wakacji z jajem, to jest to!
Akurat '********e' trochę mnie raziło, ale tekst, że '**** nie urywa' ma początku dobry xD
Ogólnie mówiąc bardzo fajnie, obejrzałem z przyjemnością i czekam na kolejne produkcje.
W komentarzach pisałeś, że masz dolly domowej roboty - może podzieliłbyś się z kolegami w osobnym wątku jakimś making-off'em ?Jak tylko odrobię się z zaległościami z pracy, to chcę taki sprzęcik sobie sprawić
![]()
"Jeśli słuchałeś swojej matki, ojca, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, a teraz wiedziesz nudny marny żywot, to w pełni sobie na to zasłużyłeś." - Frank Zappa
Cały film jest świetny, fajna narracja, która wcale mnie nie raziła oraz świetne still video. Ładna obróbka - generalnie elegancko. A filtry ND i możliwość trzymania tych 50kl/s da jeszcze lepsze efekty.
Tym czasem coś ode mnie
http://www.youtube.com/watch?v=MycE44tl9kk
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Niestety coś nie tak z tymi youtube kodekami i jakość znacznie padła :/
Ostatnio edytowane przez kucza21 ; 25-07-2010 o 13:09 Powód: Automerged Doublepost
O co chodzi z tymi w rzepaku? Obrabiane jakoś czy co?
Ogólnie trochę nuda, nie ma zabawy GO, nie ma muzyków (perkusja stała, niech choćby talerz się trochę poruszał)
Fajny pomysł z ruszającym się tłem.
Mnie to Maroko powaliło !!!
Co do komentarza... ?
Może zmienił bym dwa słowa. I to nie dlatego żeby mnie jakoś specjalnie raziły ale ze względu na ewentualną sprzedaż .
film z maroka, myslalem, ze ogladam discovery online![]()
WeddingPhoto.pl | MagicznySlub.pl | Slub360.pl | NiezwyklySlub.pl | Film-Slubny.pl | Foto-Slub.pl | FotoPodroz.pl | FotografSlubny.net.pl | Fotograf-Kielce.pl
nareszcie 5d zakupione, juz nie moge sie doczekac zeby nagrac cos
EOS 5DmkII | EOS 600 | EF 28 f/1.8 USM | EF 50 f/1.4 USM | EF 135 f/2.0 L USM
PowerShot S95 | AE-1p | Canonet QL19 GIII
SergioM
mocne i ciekawe.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
to teraz z pytaniem,
jaki sprzet polecacie do obrobki materialu z 5d. optymalny.
Ostatnio edytowane przez ArturBonoVox ; 29-07-2010 o 18:35 Powód: Automerged Doublepost