Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 35

Wątek: jaki kolor Canon EF 70-200 2.8 L ???

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mate00sh Zobacz posta
    A jak przeszkadza Ci ten kolor, to są pokrowce (nie wiem, czy są czarne) dla ptasiarzy
    Taśma izolacyjna taniej wyjdzie, a dodatkowo to jest teraz modne ;-)

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mate00sh Zobacz posta
    przeszkadza Ci ten kolor, to są pokrowce (nie wiem, czy są czarne) dla ptasiarzy
    Są czarne, w dodatku lenscoat.com ma w ten weekend promocję na free shipping (worldwide) USPSem.
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Pełne uzależnienie Awatar najeli
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Hmm... :>
    Uszyję sobie kiedyś taki kubraczek. Neopren się znajdzie.
    I w porywach będzie mnie to kosztowało z 30zł :>

Jak mi wyjdzie to będę sprzedawała na allegro

prałat
    Guest

Domyślnie

Wydać kasę na coś, tylko dlatego, że ktoś powiedział, że jest dobre, bez wcześniejszego zapoznania się z tym, ba - nawet nie widząc tego wcześniej na własne oczy, jest... co najmniej dziwne.
    Co do tej śnieżnej bieli - możesz mieć źle skalibrowany monitor, bo na stronie Canona nie ma eLek w takim kolorze.

Uzależniony Awatar comatus
    Miasto
    Wybrzeże Pucyfiku

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez artprof Zobacz posta
    jezeli gość płaci tyle kasy za coś czego nie miał wczesniej w ręku to podziwiam, no chyba że burżuj...
    Wiesz, nie każdy mieszka w "centrum świata", nie każdy ma też możliwość poświęcenia dnia lub kilku na "smakowanie".
    Osobiście sam kupiłem 2 obiektywy i puszkę nigdy ich na oczy nie widząc. Co najwyżej miałem możliwość pomacania danego zakresu ogniskowych (ale nie danego modelu obiektywu). Wiem czego chcę i to kupuję.

Początki nałogu
    Miasto
    gdańsk

Domyślnie

wrzucam swoje 3 grosze, bo nie wytrzymałem...
    ja zanim wydałem 3k pln na L, macałem , badałem, smakowałem kilka egz.
    jezeli gość płaci tyle kasy za coś czego nie miał wczesniej w ręku to podziwiam, no chyba że burżuj...

...bez urazy...
    No to może poszukaj jakiś sklep foto który ma 70-200 2.8L na miejscu na wystawie w Trójmieście. Co więcej sklep który ma więcej niż jeden egzemplarz na stanie(nie musi go ściągać ze swoich jakiś magazynów). Co więcej w cenie 3600zl.

bez urazy...

ale życzę Ci powodzenia i szerokiej drogi
    Pkt 8 regulaminu forum
    plutophoto.blogspot.com

Coś już napisał Awatar gustaff

Domyślnie

Ja też nie macałem i nie badałem Od wieeelu lat jest to jedno z najlepszych szkieł canona więc co tu badać ? Kupuje się i używa
    5D mk II + szkła. A900 + szkła. Minolta 600si + szkła. Zenit + szkła

Bywalec Awatar artprof
    Miasto
    Galycja

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sirgerwazy Zobacz posta
    No to może poszukaj jakiś sklep foto który ma 70-200 2.8L na miejscu na wystawie w Trójmieście. Co więcej sklep który ma więcej niż jeden egzemplarz na stanie(nie musi go ściągać ze swoich jakiś magazynów). Co więcej w cenie 3600zl.

bez urazy...

ale życzę Ci powodzenia i szerokiej drogi
    nie no, ludzie, nie rozbrajajcie mnie....
    można sprawdzać nie kupując i nie mówcie że w 3mieście nie ma na stanie podstawowych eLek. poza tym są koledzy z forum mieszkający w Trójmieście. kupujesz obiektyw który pasuje ci pod względem ogniska i światła. a reszta? nie znasz możliwości, nie bawiłeś się nim, nie wiesz co potrafi i nie wiesz jakie są wady. kup Tamrona lub Sigmę - to to samo, tylko Ty chciałeś mieć białą rurę na spacer po molo w Sopocie...

pisałem już:... bez urazy...
    Ostatnio edytowane przez artprof ; 28-11-2008 o 17:43
    I love GT bicycles Polska dla Polaków, Ziemia dla Ziemniaków, a Księżyc dla Księży!

Początki nałogu
    Miasto
    gdańsk

Domyślnie

nie no, ludzie, nie rozbrajajcie mnie....
    można sprawdzać nie kupując i nie mówcie że w 3mieście nie ma na stanie podstawowych eLek. poza tym są koledzy z forum mieszkający w Trójmieście. kupujesz obiektyw który pasuje ci pod względem ogniska i światła. a reszta? nie znasz możliwości, nie bawiłeś się nim, nie wiesz co potrafi i nie wiesz jakie są wady. kup Tamrona lub Sigmę - to to samo, tylko Ty chciałeś mieć białą rurę na spacer po molo w Sopocie...

pisałem już:... bez urazy...
    liczyłem na jakiś przykład sklepu w Trójmieście tak na przyszłość a nie uwagi w stylu :nie no, ludzie, nie rozbrajajcie mnie.... bo one nic nie wnoszą do tematu )
    ps:no to teraz mnie idalnie rozszyfrowales:kupiłem to szkoło bo chciałem pospacerować po molo w Sopocie-70-200 2.8L jako "torebka na pokaz" )
    Pkt 8 regulaminu forum
    plutophoto.blogspot.com

Bywalec Awatar artprof
    Miasto
    Galycja

Domyślnie

[QUOTE=sirgerwazy;565872]liczyłem na jakiś przykład sklepu w Trójmieście tak na przyszłość a nie uwagi w stylu :nie no, ludzie, nie rozbrajajcie mnie.... bo one nic nie wnoszą do tematu )

co do sklepu nie pomogę, mieszkam na drugim końcu Polski, ale podtrzymuję to co napisałem. żeby tekst nie był jałowy powiem Ci, że kolega towersivy sprzedaje te obiektywy w cenie bodajże 3400 z gwarancją PL, więc... jeżeli chodzi o kolor eLki to miałem problem z tym, ale z "innej beczki". biała rura wali po gałach i kusi różnych jegomości więc postanowiłem to zmienić lakierując obudowę ale wybito mi to z głowy, względy ekonomiczne, mogą być trudności w ew. odsprzedaży. decyzja padła na osłonę neoprenową.

jeżeli Cię uraziłem to przepraszam, nie małem tego na celu...
    opuszczam gardę i przyjmuję pozycję pasywną
    I love GT bicycles Polska dla Polaków, Ziemia dla Ziemniaków, a Księżyc dla Księży!

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów