6 jest genialne![]()
galeria: http://adso.digart.pl/digarty/
Tak, butelka jest zajefajna![]()
no gdybym miala mozliwosc rozmywania tła ....ale to zdjecia tylko z Minolty Z3 a tam przysły to jedynie teoria niestety![]()
7.
8.
9.![]()
teraz troche kwiatków
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.![]()
1. Motyw dobry i dobrze skomponowany, ale za duży kontrast zepsuł wyraz tego zdjęcia.
2. Po co ten przechył? Miałaś jakieś uzasadnienie?
3. Jest klimat, jest motyw - zbrakło pomysłu. Spójrz - 1/3 zdjęcia to goła, nieciekawa ściana z jakimś uciętym oknem.
4. Spodobały mi się te krzesełka na mokrych kamieniach, ale kompozycja wydaje mi się dość przypadkowa. Może gdyby zrezygnować z góry kadru i wyciąć prawie kwadrat?
5. Zdecydowanie za wąsko, przez co nie było szansy na nadanie zdjęciu odrobiny metafizycznego klimatu, został kamień i kształt. Motyw ciekawy, ja bym tam wróciła jak będzie mgła, albo jakieś chmurzyska na niebie...
6. Pomysł ze słoneczkiem widziałam już w tak wieku wariantach i na tylu zdjęciach, że jakoś w ogóle mnie nie porusza. Także i z tego powodu, że sylwetka nadaje zdjęciu nadmierny ciężar.
7. Zupełnie mi nie leży
8. Miła pamiątkowa fotka
9.Ja takie pamiętam, jak po ulicach jeździły, całkiem nowe!
10-16. Wyróżniłabym 10 - wyjątkowo urocze - kolorem, kompozycją, kropelkami. Może podostrzyć by się zdało? I słoneczniki ładne. Reszta mniej już do mnie przemawia.
Będę zaglądać, masz iskrę![]()
2. kadr w przechyle wygladal najkorzystniej w tej calej pomotaninie powywalanych nagrobków
3. nie mialam statywu i z tego co pamietam to niebardzo bylo o co oprzec aparat w innym niz to miejscu niestety.ale mam nadzieje ze wróce w te miejsce we Lwowie ponownie i juz ze statywem
4. heh wlasnie chodzilo mi o to by ta lampa byla w rogu tak jak jest i sie niezlena mordowalam by przepalenie przy niej bylo jak najmniejsze a by jednak ja pozostawic poza tymi krzeselkami.
5. z tymkadrem to chyba faktycznie masz racje ale z pgoda to nie mialam wiele do powiedzenia. wszedzie bylam nei dluzej niz pare minut bo to wakacje w Beskidzie Niskimw plecakiemi na stopa.
kwiatki kombinuje z reguly w domowych warunkach gdzie mam dosc keipskie oswietlenei i przy pomocy jednej lampki opreuje takiej zwytczajej ktroa nie jest stojaca na dodatek, do tego zlapanie ostrosci w mojej minolcie niestety nie nalerzy do najlatwiejsych wiec i takpozniej musze wiele kasowac bo sie nie nadaja![]()
17.
18.
19.
20.![]()
Ostatnio edytowane przez testorowa ; 25-02-2009 o 02:51
21.
22.
23.
24.![]()