1
2.
3.
na początek wybrałam te,ciekawe jak wam przypadna do gustu![]()
1
2.
3.
na początek wybrałam te,ciekawe jak wam przypadna do gustu![]()
Brak pionu w 3 zamierzony, czy przypadkowy?
gdzie ta cerkiew?
aleks jakos nigdy nie myslalam o tym by zrobic z tego zdjecia pionowe linie...hmm.moze poprobuje i zobacze jak mi sie spodoba
a cerkiew jest w miejscowosci Skwirtne w Beskidzie Niskim.
Paula?jesli to Ty - swiat jest MALENKI
co do zdjec:
pierwsze sprawia wrazenie, jakby uciekalo w prawo - teoretycznie jest proste, ale zadna linia nie jest pionowa ani pozioma, co w efekcie daje zludzenie pochylenia...
drugie mnie osobiscie sie podoba.
trzecie ucieka ewidentnie w prawo i to tu nie pasuje.
Canon 30D, Canon 7D, Tokina 28-70/2.8, Tokina 80-200/2.8, Canon 70-200/2.8L ISUSM, Canon 50/1.8, Canon 18-55/3.5-5.6 IS, Nissin Di866 Mk 2
moje zdjęcia na CB: koncertowe, portrety, nocne
timo no jestem Paula,a Ty to timo z wp?
no z ta cerkwia to wlasnie taka zakrecona sprawa jest jak mowisz![]()
Generalnie ładnie ale niestey krzywo i dużo to odbiera zdjęciom
Pierwsze jak już napisano leci, ale po exifie widzę, że bawisz się PS więc można by to troszkę poprawić, w drugim ten nieład tablic trochę ukrywa przechylenie, ale po przyglądnieciu się roślinkom widać że pochyliłaś, a trzeciego najbardziej mi szkoda że pochyliłaś bo imho byłoby śliczniutkie.
Jakieś body + jakieś słoiki + podstawka pod aparat + jakieś świecenie + Dużo chęci I brak czasu na focenie
aktualnie nie mam PS wiec teraz sie nie pobawie niestetyw tym 2 to tak mi sie kadr podobal po przekoszeniu bo bez jakos tego nie widzialam,a moze i by bylo lepiej
w 3 to uwage skupilam na lampach głównie i ich linii zapominajac o pionie zupelnie:/ ale w takim razie pokaze jeszcze kilka
4
5
6![]()
No 4 bardzo na tak, fajny klimat
Jakieś body + jakieś słoiki + podstawka pod aparat + jakieś świecenie + Dużo chęci I brak czasu na focenie
wszystkie 3 nowe fajne, dla mnie najfajniejsze 6.
Canon 30D, Canon 7D, Tokina 28-70/2.8, Tokina 80-200/2.8, Canon 70-200/2.8L ISUSM, Canon 50/1.8, Canon 18-55/3.5-5.6 IS, Nissin Di866 Mk 2
moje zdjęcia na CB: koncertowe, portrety, nocne