Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Kupilem zestawik:)350D + extrasy

Bywalec Awatar Golibroda
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kami74
    Dobra dajcie spokój. Kupił chłopak sprzęt, jest podjarany i ja to doskonale rozumiem. A że na P i cóż z tego każdy na początku testuje wszystko co tylko może.

I tak dobrze,że na P bo inni zaczynaja od zielonego kwadracika
    Pozdrowienia
    Piotr

Canon Team

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stdanielo
    P jest zazwyczaj fajne w kazdym aparacie, tylko po co kupowac lustrzanke jesli sie chce uzywac tylko (badz przewaznie) P. Sorry, ale nie rozumiem tego posta. "Kupilem zestawik350D + extrasy" - no i co z tego? Fajnie!!! A ja dzisiaj kupilem szesc bulek i maslo, acha i zapach do samochodu, troche dalo po kieszeni ale mysle, ze dlugo bedzie pachnial, a bulki beda smaczne. Na forum powinno byc cos konstruktywnego. Nie chce byc niegrzeczny, ale nie lubie takich postow.

Pozdrawiam
    Przecież w tym aparacie nawet P jest a nawet full auto [zielony kwadracik] jest duzo lepszy niż takowy w kompaktach...

Pozdr
    Ostatnio edytowane przez Lutek ; 29-06-2005 o 08:55
    Lutek
    EOS 70D | Canon 50mm f/1.8 STM | Canon 18-135 3.5-5.6 IS STM | PIXMA MG7150

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Nie wymagajcie od człowieka, żeby dzień po zakupie aparatu (a być może jest to jego pierwsza lustrzanka) robił w trybie M. Widocznie nie każdego tygodnia wyjeżdża do Pragi i chciałby żeby zdjęcia tam zrobione jako tako wyglądały. Nie przejmuj się Borkomar. Rób na P a uczył się będziesz wtedy gdy będziesz miał możliwośc poekserymentować i wiele razy powtarzać te same ujęcia. Życzę udanych zdjęć.

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

Jeśli ktoś miał wcześniej analogową lustrzanke to kupno cyfrowej nic nie zmienia w fotografowaniu - jedynie obsługa menu dochodzi natomiast jak ktos zaczynal przygode z fotografia od kompakta (to wpolczuje ) to wlacza sabie troche niepotrzebnie autopilota w dSLR... ale nie wiem czy wiecie ze program w aparacie nie ma wplywu na to jakie bedzie zdjecie (tzn ma ale niema) to chyba czlowiek jeszcze decyduje :-)

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

gratuluje zakupu - dobry wybor - jedynie sluszna firma
    Nie sluchaj ich - Program P nie jest zly bo ma shift
    Powaznie... przy kicie to i tak nie ma znczenia, bo tam glebia wielka strasznie jest

Bywalec Awatar Golibroda
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zic
    gratuluje zakupu - dobry wybor - jedynie sluszna firma
    Nie sluchaj ich - Program P nie jest zly bo ma shift
    Powaznie... przy kicie to i tak nie ma znczenia, bo tam glebia wielka strasznie jest
    Bardzo dobry zakup.Sam się skusiłem. Przerobiłem wszystkie tryby w aparacie.Wybrałem najbardziej przydatne dla mnie ustawienia. A instrukcje czytałem juz ze 4 razy i ciagle wracam. Testuje, próbuję, ogladam i czuję............boski to sprzęt.Żona na bok, kochanki na bok.......liczy się tylko ON. .....................żartuje hehehe oczywiście
    Pozdrowienia
    Piotr

Canon Team

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów