Mnie też się podoba. Nie wiem czemu, ale widziałbym łzę na jednym z policzków![]()
Mnie też się podoba. Nie wiem czemu, ale widziałbym łzę na jednym z policzków![]()
Body, stałki, zoomik
ehhh, jak ja lubię duże oczy![]()
No ale dawaj wiecej zdjecBardzo ladna dziewczyna (czy powiniene napisac kobieta?)
kobieta no
na razie nie mam portretów, to jeden z nielicznych a jedyny który da sie pokazać.
Może ją namówię na sesję
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
ok, chyba jeszcze to się nadaje
Ostatnio edytowane przez roa ; 24-11-2008 o 18:52 Powód: Automerged Doublepost
ooo.. to mi się bardziej podoba, fajne
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
Ja mam uwagę. Konwencja i zamysł na 5 ale wykonanie nie do końca. Żeby to to trochę miało klimacik to jednak bluzeczkę bym zdjęła...tzn chodzi mi, żeby odsłonić ramiona. Zrobić kontrast "zimowa czapa" vs "nagie ciało" a tak jest jakoś tak...gryzie mi się....proszę to poprawić!!! bo zdjęcie będzie rewelacyjne! Jak tylko nad nim popracujeszjeśli mogłabym coś dodać od siebie...to przy takiej czapie schowałabym włosy pod czapę, odsłaniając na pewno ładną szyję..pokaż to wgłębienie pomiędzy obojczykami (wiesz to z angielskiego pacjenta (to tam było?)....i może ciut więcej ramion...myślę, że będzie GIT bo modelka pasuje do tego jak nie wiem
![]()
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
Światło jest i tyle. Pomysłu ani stylizacji nie dostrzegam żadnej. Winieta na drugim foto nie aurtyzmowała a wygląda sztucznie.