Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Serwis w Siemianowicach Śl. - opinie

Coś już napisał

Domyślnie Serwis w Siemianowicach Śl. - opinie

Witam,
    nie wiem do końca czy w tym dziale - jeśli nie to proszę o przeniesienie do właściwego. Korzystając z małej przerwy w foceniu chciałbym gruntownie wyczyścić sprzęt - matówka, matryca generalnie to dokładnie wypucować wnętrze kilku puszek. Samemu nie chce mi się w to bawić bo wiadomo, że wymaga to pewnej wprawy, środków itd. Co do serwisu na Żytniej w Wa-wie to mam mieszane uczucia bo już raz miałem z nimi przejścia, zresztą do Wa-wy mam kawałek, a wysyłka to dodatkowe koszty oczas. Zamiaruję zawieźć sprzęt do czyszczenia do serwisu w Siemianowicach Śląskich - Jerzy Kordysz ul. Wróbla 7b/43; 41-105 Siemianowice Śląskie.
    Jest kilka pozytywnych opinii na forum odnośnie tego serwisu ale nic nie znalazłem odnośnie czyszczenia. W związku z tym pytanie - czy ktoś czyścił tam body (może przy okazji jakiejś innej naprawy) i jakie były efekty tego czyszczenia? Warto tam oddać sprzęt?
    Pozdrawiam,
    D.C.
    Ostatnio edytowane przez dgcracker ; 22-11-2008 o 16:50

Coś już napisał

Domyślnie

Dzięki za przeniesienie we właściwe miejsce. Przy okazji - potrafię korzystać z wyszukiwarki i zanim napisałem posta przejrzałem dokładnie wszystkie podanie przez Ciebie linki. Poza jedną drobną wzmianką na temat czyszczenia chyba TUTAJ to nic więcej w tym temacie nie ma. Większość to powtarzane w kółko "są dobre opinie o tym serwisie na forum". A mnie konkretnie interesuje czy ktoś tam czyścił puchę (zwłaszcza, że mam jeden dość zapuszczony egzemplarz), jaki był efekt i ile to kosztowało. To, że ktoś wymienił migawkę w 10D nie musi jeszcze oznaczać, że ma sprzęt/che mu się/odpowiednio się przykłada do czyszczenia.
    Także z tym odsyłaniem do wyszukiwarki to ostrożnie zwłaszcza, że jak obserwuję jest do dość powszechne działanie na CB tyle, że nie zawsze moderatorzy kierują we właściwe miejsce.
    Pozdrawiam,
    D.C.

Uprawnienia umieszczania postów