Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: [kol] gdy za nami jest tylko sciana

Początki nałogu Awatar Adso
    Miasto
    Skoczów, Bielsko-Biała, Cieszyn

Domyślnie

Droga Koleżanko. Autor zdjęcia zatytułował wątek, w którym przedstawił JEDNO zdjęcie "gdy za nami jest tylko ściana "...nie ma ani słowa o kocie, psie czy poduszce, więc traktuję wszystkie te elementy jako równoważne) były jeszcze pół lampy i pół obrazka, ale tych pozbyliśmy się oboje w naszych propozycjach cięcia) więc ich nie liczę Gdyby tytuł w jakikolwiek sposób nawiązywał do psa lub kota mógłbym Ci, aczkolwiek niechętnie) przyznać rację))
    A Olsztyn to rzut beretem od Bielska)

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adso Zobacz posta
    (...)nie ma ani słowa o kocie, psie czy poduszce, więc traktuję wszystkie te elementy jako równoważne) (...) Gdyby tytuł w jakikolwiek sposób nawiązywał do psa lub kota mógłbym Ci, aczkolwiek niechętnie) przyznać rację))
    Ejże! Kombinujesz! To zdjęcie ma gadać, a nie fotograf - nadając tytuł na przykład. No chyba że trafi się grafoman, jak nie przymierzając jedna pani z Olsztyna
    A Olsztyn to rzut beretem od Bielska)
    Tak i mi się wydaje. Na kiedy zamawiać stolik w "Portowej"?

Początki nałogu Awatar Adso
    Miasto
    Skoczów, Bielsko-Biała, Cieszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ewa_olsztyn Zobacz posta
    Ejże! Kombinujesz!
    staram się jak mogę

Cytat Zamieszczone przez ewa_olsztyn Zobacz posta
    Tak i mi się wydaje. Na kiedy zamawiać stolik w "Portowej"?
    oj, pojechałoby się...jest niezła katedra i kościół garnizonowy...i pewnie parę innych rzeczy, których już nie pamiętam)

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adso Zobacz posta
    oj, pojechałoby się...jest niezła katedra i kościół garnizonowy...i pewnie parę innych rzeczy, których już nie pamiętam)
    No to rzucaj tym beretem! Pogadamy przy piwku, pofotografujemy, o kompozycji pogawędzimy... A stąd spadajmy, bo jak Kol przyjdzie to nam da popalić za rozdmuchanie mu wątku...

Bywalec
    Miasto
    Pruszków

Domyślnie

Co do zdjecia - super ze taka dyskusja
    Co o Olsztyna blizszego mi niz zdjecia, bo mieszkalem w nim jakies 25 lat
    Co tam katedra, co tam starowka. Ten las miejski wokol cudny, ktorym mozna pod Dobre Miasto przydreptac - wiem bo lazilem
    No i to Zatorze, gdzie dziadek mieszkal i mial Zenita.I to od tego Zenita sie zaczelo I tak bylo z gorki do Canona i pozniej do tego psa i kota ehhh

ps. czym dluzej patrze na ta fote to nie wiem co bym wycial Na pewno lampe
    canon

Uzależniony

Domyślnie

Czytam temat wątku "gdy za nami jest tylko ściana" i myślę sobie: kolo (ew. kolówa ) musi mieć podobnego doła jakiego ja mam. Dopiero po chwili uzmysławiam/przypominam sobie, że to forum foto i że jedyną rzeczą, której w takim przypadku może brakować, to szeroki kąt. Co do zdjęcia, to koty rulezzz!!!

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów