1. Mnóstwo zajećZamieszczone przez hazan
2. Zaliczenia
3. I to, ze jakies ustawienie w kompie powodowało, ze musiałam sie ciagle logowac- to zniechecało do pisania![]()
Fajnie, ze mne tak lubicieTo budujace i mobilizujace...
:wink:
1. Mnóstwo zajećZamieszczone przez hazan
2. Zaliczenia
3. I to, ze jakies ustawienie w kompie powodowało, ze musiałam sie ciagle logowac- to zniechecało do pisania![]()
Fajnie, ze mne tak lubicieTo budujace i mobilizujace...
:wink:
I co nic nie krzyczysz? Pomoglbym :PZamieszczone przez alahari
Usuwasz wszystkie cookies (albo jak umiesz znalezc to tylko te zwiazane z forum). ustawiasz poziom zabezpieczen na niski (Narzedzia- opcje internetowe- zabezpieczenia - Internet na Niski), wchodzisz na forum z zapisaniem loginu i zapamietaniem, potem mozesz ustawic poziom na wyzszy 8)
Acha, dzieki za rade... Ostatnio plfoto podobnie zniecheca do pisania ("Twoja sesja wygasła..blebleble..")![]()
Ten sam problem - cookiesy sie nie zapisuja i blokuje ci sesje.Zamieszczone przez alahari
Cos tam admini pokombinowali, bo była jakaś afera z hakerami... Nic wiecej nie wiemZamieszczone przez Vitez
![]()
Powtarzam ta sama rade co powyzej. Jak to nie zadziala to rozkladam rece, ale na 95% to blokowanie cookies. Ewentualnie mecz "adminow" .
Niczym, czemu odebrałaś to jako obelgę :PMroczny, czym Ci sie naraziłam????
Co do logowanka, to czasem sobie admini firewalle założą takie wesołe, co cookiesy blokują, interwncja wymagana niestety w zboku <BOK>![]()
NO, not one of the First Ones,
I AM THE FIRST ONE !!!
PS G3\512MB Kingston\UV Hoya\POL King
Nie obelge... Ale..co TO ma znaczyć:Zamieszczone przez mroczny
Brzmi..pretensjonalnie 8)ale teraz dajesz mi kolejny powód |ZA|,
No bo ty tak o tych umarlakach ciągle i ciągle, a my wśród żywych jesteśmy i tak ma pozostać na jak najdłużejNie obelge... Ale..co TO ma znaczyć:
Cytat:
ale teraz dajesz mi kolejny powód |ZA|,
Brzmi..pretensjonalnie![]()
NO, not one of the First Ones,
I AM THE FIRST ONE !!!
PS G3\512MB Kingston\UV Hoya\POL King
Myslalam, ze na mnie nastajecieAle ja sie tak łatwo nie dam - znam kot-fu
![]()