Ostatnio edytowane przez stan1968 ; 12-12-2008 o 15:44 Powód: Automerged Doublepost
Canon EOS KissX2(450D) i kilka drobiazgów :razz:
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Tytuł: Nad brzegiem w Chałupach.
Opis: Zachód słońca nieodzownie kojarzy mi się z morzem. Nie bezpodstawnie polskie plaże uznawane są za jedne z najpiękniejszych. Lubię kiedy piasek zgrzyta pod stopami, fala szumi i słońce zachodzi za horyzontem. Wtedy nic mi więcej nie było potrzeba…
[Przypadkowo C70Z; F/4.8, ISO 80 oraz statyw]
Ostatnio edytowane przez GINN ; 16-12-2008 o 00:07
Tytuł:Figa... nie zachód.
Opis:Chorwacja. Pensjonat 300m od morza. Plener macro bardzo udany, miękkie, ciepłe światło, sporo fajnych zdjęć i myśl:... zdążyć chociaż raz wrócić na wcześniej upatrzone miejsce i 'uwiecznić' zachód słońca . Niestety - z 300m zrobiło się 2300m, a zamiast zachodzącego słońca... została figa
... a właściwie figowiec na tle złotego nieba...
Mea culpa
Tytuł: Ulewa już, już...
http://img57.imageshack.us/my.php?im...ezuelamun4.jpg
Opis:Zachód słońca nad Morzem Karaibskim jakies 10 minut przed tropikalną ulewą wschodnie wybrzeże Isla Margarita w Wenezueli. Zacząłem robić zdjęcia do panoramy zatoczki w okolicach hotelu w którym mieszkałem i nagleee .... w w 3 minuty byłem mokrzejszy niż po kąpieli- sprzet foto przeżył ..uff... obeszło sie...i fotki fajne wyszły (chyba)...a panorama się skleja,skleja,skleja...
![]()
Ostatnio edytowane przez mamut9 ; 19-12-2008 o 03:34
A to ja coś dodam jeszcze ... zachód słońca znad morza ale nie nad morzem okolice Koszalina niedzielne popołudnie świat jakby zamarł na chwilę nie wiedząc czy następny tydzień powinien się zacząć .....
------------------
Canon-Foto-Klub
------------------
Sleeping in Light
------------------
It takes love over gold and mind over matter ...