Hmm A w filmach tez byl? Bo ja plakatow raczej nie znamKurde.. A niedawno książkę czytałem i film oglądałem.. Starzeje się. Pamięć już nie ta...
A tak wracając do wątku:
Nie bardzo czaje związek pierwszych dwoch zdjec z trzema ostatnimi.
Hmm A w filmach tez byl? Bo ja plakatow raczej nie znamKurde.. A niedawno książkę czytałem i film oglądałem.. Starzeje się. Pamięć już nie ta...
A tak wracając do wątku:
Nie bardzo czaje związek pierwszych dwoch zdjec z trzema ostatnimi.
http://www.youtube.com/watch?v=HVd-DmdcRUI
Starzejesz się...
Przepraszam za OT.
Dwa pierwsze nie mają związku z ostatnimi 3. To tak żeby pokazac na co mnie stać.
Moje skromne portfolio.
Mój fecebook'owy profil
""Artysta czy nie, fotograf zawsze jest sensualistą. Wzrok porusza się w świecie uczuć, a nie intelektualnych dywagacji""
Nic tu ciekawego nie widzę![]()
Przewiń na pierwszą stronę ;P A tak na serio, to rzeczywiście nic ciekawego, Dzięki za komentarz Paul.
Moje skromne portfolio.
Mój fecebook'owy profil
""Artysta czy nie, fotograf zawsze jest sensualistą. Wzrok porusza się w świecie uczuć, a nie intelektualnych dywagacji""
A mi się kot z Inspektorem Gadżetem (a raczej jego głównym przeciwnikiem) kojarzy.
I kolejne...
6
Moje skromne portfolio.
Mój fecebook'owy profil
Co do ostatniego: fajne ale mogłeś coś zrobić z tym samochodem w tle. Rzuca mi się bardzo w oczy![]()
5d+5d mark II+ S35A+C 85 f/1.8 + C 20-35 f/3.5-4.5, C 70-210 3.5-4.5 580 ex II, YN 565 EX (czasem 17-40 L i 50 f/1.4), arsat 80/2.8 tilt