Jako że zostałem zaproszony do Battl'a, piszę:

Po pierwsze: nieładnie tak cytować, by wyszło na Twoje. Wyciągając pojedyńcze zdania można różne rzeczy wmawiać. W wątku Kicz Projekt napisałem:
Cytat Zamieszczone przez djcargo
Niech mi pan wytłumaczy jak można zrobić zdjęcie, by młodzi byli aż biali od lampy błyskowej a to co za nimi tonęło w czerni??? Przepraszam - ja kompaktem za 300 zł zrobiłbym porównywalne zdjęcia, jeśli nie lepsze...
Pisałem w szczególności o tym zdjęciu:

I nadal uważam, że zrobiłbym lepsze kompaktem za 300 zł. Nadarzy się taka okazja, to zrobię i pokażę.

Sam zresztą kilka postów niżej napisałeś:
Cytat Zamieszczone przez Jakub_Luchowski
Dziękuję również za konstruktywną krytykę, przyznaję racje, że jest tam "pare arcydzieł" (z lat 1989-1999, trzymane raczej z sentymentu)
Po drugie:
Dzisiaj piszesz:
Cytat Zamieszczone przez Jakub_Luchowski
Sugeruję zwrócić uwagę, że żadna lampa w tzw "małpach"/ "kompaktach" nie była by w stanie doświetlić słońca i ewentualne sugestie, że było zaćmione ( chyba w 1998r; jak dobrze pamiętam, ale proszę mnie poprawić, jeśli się mylę ) nie zmienia tego faktu.
Jakub, za przeproszeniem, mało mnie obchodzi, że kompaktem nie zrobi się takiego zdjęcia!!! Pisałem o zdjęciu ślubnym w kościele, gdzie z założenia zwykle NIE ŚWIECI SŁOŃCE!!! Przepraszam za duże litery, ale denerwuje mnie takie pisanie. Zaraz się okaże, że każesz mi robić kompaktem zdjęcia stacji kosmicznej ISS...

Po trzecie:
Nie przeczytałeś regulaminu Battli na tym forum. Jako wyzywający na pojedynek rzucasz temat, a zdjęcia wysyłamy na specjalnie przygotowanego maila, a nie umieszczamy tutaj.
Poza tym, nie mi o tym decydować, ale bardziej wygodnie by było gdybyś wyzwał nas wszystkich na jeden pojedynek, a nie każdego z osobna, ale to już moje zdanie.

Po czwarte: Czemu tylko gushman'a, obywatelagc i mnie wezwałeś do pojedynku? Myślę, że MacGyver, analogforever i basala też chętnie się zmierzą

Po piąte: Jestem gotów do battla, ale na jakich zasadach w takim razie?