Nie lubie pozowanych zdjec - lepiej z zaskoczenia (a raczej tak przyzwyczaic rodzine do aparatu, ze przestanie zwracac uwage na latajacego wokol nich wariataZamieszczone przez gawryl
)
Nie lubie pozowanych zdjec - lepiej z zaskoczenia (a raczej tak przyzwyczaic rodzine do aparatu, ze przestanie zwracac uwage na latajacego wokol nich wariataZamieszczone przez gawryl
)
Pozdrawiam!
Paweł Kaniuk - Lublin.
www.pawelkaniuk.pl Sprzęt: Canon 5D mkII | jasna szklarnia... i zero talentu
dzieki za opinie o zaskoczeniu, ktora popieram!Zamieszczone przez FotoZiutek
zaprezentowane zdjecia sa ,z 2 ,,sesji'' - pierwsza (z celowo ustawionym WB tak, by ocieplala) jest niepozowana, corcia ogladala TV i nie zwracala uwagi co robie (zreszta jest ,,zaprzyjazniona'' z aparatem i go ignoruje) - wiec chyba nie piszesz o tych...,
druga - to juz ,,zabawa w modelke'' wymyslona przez malucha, gdy dostala nowe okulary- ,,modelka'' sama zachciala pozowac! (strach pomyslec, co z niej wyrosnie!, teraz ma dopiero 3.5 roku...echhh, ciezkie zycie taty). i choc nie jestem zwolennikiem takich zdjec to ja jednak odnajduje je na za naturalne i zywiolowe. myle sie?
350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl
Niestety musisz wiedziec, ze swoje dzieci odbiera sie zawsze baaaardzo subiektywnie - wiem cos o tymZamieszczone przez gawryl
Sam sie nie moge z tego wyleczyc
![]()
Pozdrawiam!
Paweł Kaniuk - Lublin.
www.pawelkaniuk.pl Sprzęt: Canon 5D mkII | jasna szklarnia... i zero talentu
o tym wiem - dlatego staram sie robic selekcje tego, co pokazuje - by nie meczyc widza zdjeciami nudnymi, majacymi wartosc jedynie dla rodzinyZamieszczone przez FotoZiutek
dzieki za opinie.
ciekawym, co o braku naturalizmu mysla inni.
uzupelniam swoja stronke o kilka starych (sprzed roku, dwoch) zdjec :
http://gawryl.pl/M/index.html
jak je oceniacie?
edit:aktualizacja linkow
Ostatnio edytowane przez gawryl ; 12-07-2006 o 22:26
To http://212.33.73.7/~gawryl/photo/3/4.html mi sie najbardziej podoba, pierwsze z serii tez byloby fajne, ale przepaliles reke![]()
@Polaco
ciesze sie, ze sie cos spodobalo - a przepalenia nie wiem jak uniknac w takich warunkach (bardzo mocne swiatlo sloneczne, dlatego modelke ustawilem plecami do swiatla). sugestie?