Z całą rodzinką najlepiejZamieszczone przez Tomasz Golinski
![]()
Z całą rodzinką najlepiejZamieszczone przez Tomasz Golinski
![]()
5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC
bez smichow chichow prosze, ide w zaklad o flaszke ze jezeli pudelko bedzie szczelne (zeby nie przegryzl i nie uciekl) a poczta nie upora sie z tym w trzy ustawowe dni to to i tak przyjedzie do gawryla zywe, oczywiscie mowie hipotetycznie bo nie mam ciagot do maltretowania zwierzatZamieszczone przez Tomasz Golinski
![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
smialo slijZamieszczone przez thorin
kase za przesylke zwroce
zapakuj w pudelko jakies, moze byc martwy - w koncu ja sie specjalizuje w truposzach
![]()
350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl
no co Ty o dwa piwa sie szczypac bedziemy ?Zamieszczone przez gawryl
tylko jak juz mowilem nieurodzaj na robale wiec troche sie bede musial pogimnastykowac
moze cos mi w kloszu sie zawieruszylo?
![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
uspokoje, ze Zona i Dziecko fotografowane w moje galerii jeszcze zyja i maja sie dobrze - moje ,,zapedy nekrofilskie'' pozostaja w sferze makroZamieszczone przez Tomasz Golinski
![]()
A tam nekrofil od razu... Mucha idi! :rolleyes:Zamieszczone przez Tomasz Golinski
no, zeby nie bylo, ze truposzy jeno lubiedzis bylem na lace i ponownie reverse mount - ale ze wzgledu na temat (koniki, biedronka) juz nie 100-300 USM razem z 50mm/f1.8 a KIT odwrotnie mocowany
duze wersje dostepne na http://212.33.73.7/~gawryl/photo/Makro/Laka/index.html
fajna zabawa z tymi konikami: KIT ustawiony byl na 55mm, odrotnie trzymany (bo oczywiscie totalna prowizorka, nie mam pierscienia do takiego mocowania) i trzeba ostrzyc z 10-15cma koniki czmychaja ze ho ho ! fajna zabawa ....
edit:aktualizacja linkow
Ostatnio edytowane przez gawryl ; 12-07-2006 o 22:32
A ja wczoraj z dużą przyjemnością obejrzałam Twoje foty ze skansenu. Jak ja lubię takie mgliste klimaty. Bardzo wcześnie musiałeś wstać? Ja w każdym razie oglądając je wczoraj czułam się jakbym spacerowała o 5 rano po łąkach, cicho, pusto, spokój ...
te fotki sa jeszcze nieobrobione i czekaja do 1-go pazdizernika, az zaczne chodzic do pracy (tam mam lepszy monitor, ja kolorow na swoim domowym Hyundai-u nie widze!) wiec sie nimi jeszcze nie chwale...Zamieszczone przez Reno
fotki skansenowe sa wynikiem spotkania w Bialowiezy paru osob z forum CB. Nie musielismy wczesnie wstawac (teraz noce robia sie coraz dluzsze i poranki coraz pozniejsze) wiec pobudka o 5.30 i spacerek od 6.00 do 8.00. ale sa tam jeszcze fotki z mgla robione w czasie/po zachodzie slonca, czyli ok 18-19.
a cicho i spokojnie nie bylo - uczestnicy spotkania bawili sie dobrze i sie duzo smieli![]()