Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 42

Wątek: Świętą święta i choinka

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Paenka Zobacz posta
    Polecam tę płytkę/kolekcję : https://www.bookmaster.pl/muzyka/163585.xhtml
    a tu moja ulubiona 3 płytka:
    Przypomniałaś mi, że już niedługo powróci koszmar w postaci ciągłej emisji wszędzie "Last Christmas" Wham :-D

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aptur Zobacz posta
    Przypomniałaś mi, że już niedługo powróci koszmar w postaci ciągłej emisji wszędzie "Last Christmas" Wham :-D
    ech... nawet nie wspominaj...
    www albo tez flickr

Uzależniony Awatar Paenka

Domyślnie

oj sorki sorki ale bez przesady nie jest aż tak źle ;p ostatnio mój tata zaczął kolędy w samochodzie zapuszczać
    Tzn. tak teoria mówi o praktykę mnie nie pytajcie;p

TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się

Początki nałogu Awatar DonBolano
    Miasto
    Ostrów Wielkopolski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MacGyver Zobacz posta
    Odkąd dotarło do mnie że obchodzone pod koniec roku święta nie mają już nic wspólnego z Bożym Narodzeniem serdecznie nie znoszę tego czasu.
    Szczegolnie dziwne -cieknące komercją i kiczem - są wszelkie wystawy swiateczne, które pojawiaja sie w galeriach handlowych juz na poczatku listopada.. No paranoja.. Pasaz G. swieci sie juz jak psu jajca.. Co sie dzieje w Galerii D., to nie wiem, bo dawno tam nie bylem, ale domyslam sie, ze jest podobnie..

Najgorsze jest to, ze ludziom chyba sie to podoba..:/

W sumie sam lubie polatac po miescie w czapce Mikołaja, ale dopiero w grudniu - w okolicach wigilii i Mikołaja.
    Na świat spoglądam przez armatę...

Uzależniony Awatar gunia1990
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

dla mnie to tez paranoja... od grudnia, ok, może by pełno mikołajów itp., w koncu już będzie ten czas niby swiąteczny.. ale listopad??

juz wiem co chce od Gwiazdorka
    fajna ksiązka o fotografii + kurs przygotowujący na architekturę

a z zimowych piosenek lubię bardzo 2 piosenki big bandu, w którym śpiewają siostry Melosik ( ta z "Fabryki gwiazd" jakby co)

Początki nałogu Awatar DonBolano
    Miasto
    Ostrów Wielkopolski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gunia1990 Zobacz posta

a z zimowych piosenek lubię bardzo 2 piosenki big bandu, w którym śpiewają siostry Melosik ( ta z "Fabryki gwiazd" jakby co)
    Mów mi więcej! Nie mam pojęcia, kto to
    Na świat spoglądam przez armatę...

Uzależniony Awatar myst
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Mi, być może pozwoli moja mikołajka, kupić 85L, o którym ponoć już mówię przez sen, dla którego to szkiełka niejednej już sobie przyjemności odmówiłem... Natomiast mojej mikołajce mam zamiar sprawić troszkę olejnych mazideł i nową 'studyjną' sztalugę
    Oczywiście za wszystko zapłacę ja
    A w kwestii świąt generalnie, to u mnie na szczęście tradycyjnie - uciekamy na wieś, gdzie część rodzinki uciekła już z Krakowa i gdzie można się w spokoju poganiać po lesie w pierwszy dzień świąt, a nie siedzieć i gnuśnieć
    A Świąteczna komercha o tyle mnie wkurza, że dojazd do domu mam obstawiony marketami i ni jak sprawnie dojechać się nie będzie dało, gdy naród 'nie-idiotów' ruszy na 'żer dla (rozrzutnych) skner'... ;/
    5DII, 5D, 24L, 85L + dodatki.

Maciek Toliński

Początki nałogu Awatar Modzel
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

A ja to napisze do Mikolaja, zeby mi 50D przytargal i ewentualnie 100-400L... z zabawek niefotograficznych, to nowe zawieszenie + wyciagarke do autka.. moze chociaz jedno dostane
    "Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
    0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...

Uzależniony Awatar iREM
    Miasto
    Gdansk, Poland, Europe, Earth

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Paenka Zobacz posta
    Polecam tę płytkę/kolekcję : https://www.bookmaster.pl/muzyka/163585.xhtml
    a tu moja ulubiona 3 płytka:
    Bardzo fajny zestawik!!!
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez DonBolano Zobacz posta
    Szczegolnie dziwne -cieknące komercją i kiczem - są wszelkie wystawy swiateczne, które pojawiaja sie w galeriach handlowych juz na poczatku listopada.. No paranoja.. Pasaz G. swieci sie juz jak psu jajca.. Co sie dzieje w Galerii D., to nie wiem, bo dawno tam nie bylem, ale domyslam sie, ze jest podobnie..
    Najgorsze jest to, ze ludziom chyba sie to podoba..:/
    W sumie sam lubie polatac po miescie w czapce Mikołaja, ale dopiero w grudniu - w okolicach wigilii i Mikołaja.
    Mnie to przestało przeszkadzać odkąd moja prawie dwuletnia córa zaczęła na to wszystko reagować (i komentować - tata, śnieg pada!!!). Od tego momentu święta mogą trwać dla mnie nawet cały rok. Jeśli chodzi o wiarę (dla jednych, czy tradycję dla innych) to mamy swój kościółek w którym ksiądz nigdy nie pieprzy głupot. Jest tam pięknie w Wielkanoc, będzie pięknie i w Boże Narodzenie. - Trójmiejskim, wierzącym kanonierom polecam gorąco - duszpasterstwo artystów w ruinach św. Jana.
    Ostatnio edytowane przez iREM ; 24-11-2008 o 21:05 Powód: Automerged Doublepost
    Wszystko można zrobić lepiej.
    www.irem.pl | 500px | foty.irem.pl

Domyślnie

Witam
    Co do wystaw to w Dublinie podobnie Halloween zastąpione przez świąteczne , dziś czytałem ze miasto już ściga sklepy co wystawiają głośniki i graja świąteczna muzykę na ulicach.

Widać wszędzie chwyty są takie same i służą opróżnieniu naszych portfeli.
    A co do ciekawostek zakupowych (nie potwierdzone) właśnie zaczynam shift`a i Irys z pracy mówi ze w UK maja obniżyć VAT z 21 % na 15 % nie wiem czy na wszystko czy tylko produkty żywnościowe .W radiu już płaczą sklepikarze a funt ostatnio idzie w dol choć notowania na dziś to 1,28 euro.
    Wiec Irole już ustawiają się w kolejkę do North Ireland.

Pozdrawiam Darek
    pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów