Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: [BATTLE] Jakub_Luchowski vs gushman ;)

Widok wątkowy

Coś już napisał Awatar gushman

Domyślnie

Jakubie, 3 razy przeczytałem wszystkie treści na tej stronie oraz pod zamieszonymi linkami. I albo jestem ogłuszony długą trasą, jaką właśnie pokonałem samochodem, albo jest jakiś inny powód, dla którego niewiele rozumiem z tego wszystkiego co powyżej. Możesz proszę spróbować skondensować co chcesz przekazać do góra dwóch zdań? Mamy się pojedynkować na zdjęcia o tematyce "podwodnej"? Czy pokazane przez Ciebie zdjęcie jest pracą na tego battla?

PS Zdecydowanie chodziło mi o grafomanię, nie dysleksję. Na pewno szybko znajdziesz w necie znaczenie słowa grafomania.
    Ostatnio edytowane przez gushman ; 19-11-2008 o 22:47
    Mój sprzęt: szara karta na smyczy | aluminiowa drabinka z dwoma stopniami | statywik na 11 cm | 2 filtry UV | pudełeczko ochronne na kartę pamięci | jedna karta pamięci | druga karta pamięci | trzecia karta świętej pamięci | pilot z antenką | dyfuzor | druga wersja dyskoteki 580 EX z doniczką na kwiaty lightsphere | musztardówka 50 mm 1.4 | jasny 24-70 | jasne i stabilne 70-200 z najdłuższą nazwą | 1 Duży Marek Trzeci.

Uprawnienia umieszczania postów