Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 31

Wątek: karta do 350d

Pełne uzależnienie Awatar sal
    Miasto
    Gdzieś w lesie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dołek
    Acha musze sie pochwalic ze dostalem gratisowa karte 256MB z canona
    O. W Polsce też jest ta promocja CIG?
    Czasu nie mam, ale mam kompakt...

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sal
    O. W Polsce też jest ta promocja CIG?
    Niestety chyba nie. Ja kupilem swoje body u TIP'a z promocja - karta plus upusty na sprzet.

Pozdrawiam
    Dołek

Pełne uzależnienie Awatar sal
    Miasto
    Gdzieś w lesie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dołek
    Niestety chyba nie. Ja kupilem swoje body u TIP'a z promocja - karta plus upusty na sprzet.
    Aham. W Europie (ciekawe dlaczego wszystkie promocje omijają Polskę szerokim łukiem) "zachodniej" jest teraz promocja i do 20D/350D dają kod promocyjny. Po rejestracji na stronie Canona - przysyłają kartę Sandiska 256MB.
    Czasu nie mam, ale mam kompakt...

Pełne uzależnienie Awatar Venio
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

zyjesz w tym kraju tyle lat i jeszcze sie nie nauczyłeś? tak jest i tak będzie :P 'Polska to nie Europa'

Bywalec Awatar sali128
    Miasto
    Trójmiasto

Domyślnie

Witam!!

Też niedługo będę posiadaczem 350D i z tego co mówicie i karty Cheetah i Sandisc Extreme 3 o pojemności 2 gb się praktycznie nie różnią,więc wezme Cheetah x133 bo jest tańsza...
    Ostatnio edytowane przez sali128 ; 11-08-2006 o 15:16

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Witam!!
    Od dwóch tygodni jesem posiadaczem 350D, kupiłem aparat i kartę 1G Fuji x100, po tygodniu od zarejestrowania na stronie canona dostałem 256 MB Sandisc. Muszę przyznać że Sandisc jest toszkę szybszy, ale nie kupiłem aparatu żeby kręcić fimy .
    puszki, szkiełka, i błyskotka...

Bywalec

Domyślnie

Ja w moim 350 używam sandiska ultra III 1 GB i jestem b. zadowolony z szybkości karty i jej współpracy z aparatem. prze pierwsze 2 tygodnie używałem tez sandiska 512 ale w tej pierwszej wersji i różnica jest kolosalna. SANDISK ULTRA III 1 GB!!!!
    Canon 350 + kit + grip + Canon 70-200 L F4, 24-105 L F4 IS USM + SANDISK ULTRA III 1 GB + cała elektrownia akumulatorków. 430EX, 50 1.8. Zbieram na coś naprawdę długiego.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kedar6890
    Do canona nie nadaje się jedynie karta lexar (80X)Piszą o tym w foto kurierze
    Wiesz ja bym nie wierzył "ani jednemu słowu" które napisali w tym piśmie.
    Co do kart to kingston się całkiem sprawdza. Fakt ta pomarańczowa jest nieco ślamazarna, ale te niebieskie są zupełnie ok!

Ps. Używałem Lexara w canonie i działała więc się chyba jednak nadaje:wink: !
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Coś już napisał Awatar kuba1961
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

W sklepie zrobilem taki test :
    Do aparatu wsadzilem karte, ustawilem na serie i nacisnalem migawke. Po chwili pokazalo sie info o pelnym buforze. Odczekalem chwilke i sprawdzilem ile zrobil zdjec (stan licznika przed i po) Testowalem SanDisk Ultra. Juz miedzy II a III nie bylo roznicy. Wybralem II bo cena III b. wysoka . To chyba najprostszy test. Ja myslicie ? Najlepiej test zrobic w duzym sklepie np. MM a kupowac juz gdzie taniej.
    Trzeba sobie radzic powiedzial Baca wiazac buta dzownica.
    Ostatnio edytowane przez kuba1961 ; 12-08-2006 o 08:29

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Lubin

Domyślnie

Witam

Ja niedawno kupilem SanDiska Extreme III 4GB. Predkosc zaj.... (przede wszystkim przy zrzucie do kompa). Tylko maly problem na jpeg - licznik przez jakis czas stoi na 999 (tak przez okolo 30-50 zdjec) pozniej rusza.
    Aparat plus parę słoików :smile:

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów