Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: namiot bezcieniowy + swiatlo ciagle

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Kraków

Domyślnie namiot bezcieniowy + swiatlo ciagle

Witajcie, mam zamiar kupic namiot bezcieniowy 150x150x150 i swiatlo ciagle (raczej ciagle ale sam nie wiem na co sie zdecydowac) do zdjec przemiotow na aukcje. Z racji gabarytow namiotu obawiam sie troche oswiatlo. Czy moze mi ktos doradzic czy podany nizej zestaw spelni swoje zadanie? Lub ewentualnie co mozna kupic gdzies do 800-1000 zl.
    http://allegro.pl/show_item.php?item=476620313
    http://allegro.pl/item485401171_prof...z_4_tlami.html

Czy tak izestaw poradzi sobie z wiekszymi i mniejszymi przedmiotami? No i jak z jakoscia tego, mzoe jest ktos kto ma z tym do czynienia. Pozdrawiam

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

nikt?

Domyślnie

Cześc.

Ja miałem do czynienia z tymi lampkami. Oświetlałem nimi ubrania na manekinie krawieckim i dawały spokojnie rade.

Podejrzewam więc, że z namiotem też spokojnie dadzą sobie rade, choc nie miałem z nim do czynienia.

pozdrawiam
    www.fotoadam.eu
    FF | 40D | s 50 1.4 | ef 24-105L 4IS | 2x430ex | 550R |

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Jednak doradzono mi lampy CY100MR, dzisiaj testowalem i jest efekt jak najbardziej zadowalajacy. Dzieki za odp. Pzdr

mlodedrwale
    Guest

Domyślnie

Na Twoim miejscu olał bym namiot i kupił dwie albo 3 żarówki błyskowe 68Ws, do tego parasolki i statywy, jako tło może być brystol. W namiocie ciężko operować światłem, zdjęcia wychodzą mdłe i bez wyrazu.

Uprawnienia umieszczania postów