Witam potrzebuje fachowej rady ,kupiłem 300D niestety nie mam do niej instrukcji obsługi ,jeżeli ktoś ma lub miał taki aparat i wie co z czym się je jak ją ustawić by robiła super fotki ,to prosze o pomoc
Witam potrzebuje fachowej rady ,kupiłem 300D niestety nie mam do niej instrukcji obsługi ,jeżeli ktoś ma lub miał taki aparat i wie co z czym się je jak ją ustawić by robiła super fotki ,to prosze o pomoc
Zielony kwadracik i jedziesz.
Inna możliwość to przeczytać kilka książek i jedziesz.
Jak mam ochote na super fotki to zawsze wlaczam M, czas na BULB i przez 15 sekund trzymam spust krecac sie dookola kolorowych swiatel :P
przyłączę sie do prośby kolegi ..
Witam !
Jestem tu nowy na tym forum i przeszukując forum natrafiłem na post w którym pomogłeś komuś w zdobyciu instrukcji obsługi po polsku do canona 300D !
I tu moja prośba jako ze i ja nabyłem taki aparacik , czy możesz mi wysłać ową instrukcję !
Wszak posiadam instrukcję po angiesku którą sam sobei znalazłem jednak po co się głowić nad angielską
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
prośba do forumowego mądrali .... w sumie wysłłem Pw ale widać nie doszło![]()
Ostatnio edytowane przez gwozdzt ; 18-11-2008 o 21:52
Nie da się tym aparatem robić dobrych zdjęć już od prawie 4 lat (jak wyszedł 350D)
Co więcej 350D nie robi już dobrych fot od jakichś dwóch lat jak wyszedł 400D a ten też już się do zdjęć nie nadaje.
Ale najgorsze jest to, (trochę śledzę to forum), że od niedawna 5D przestał robić fajne zdjęcia.
Jestem załamany. ;-)
Wiem, że nie ten dział ale dowcip z rana jest jak śmietana.
Wszyscy tak się mądrzycie bo macie jakieś doświadczenie z lustrzankami to moja pierwsza i chciałem zasięgnąć fachowej rady a wy takie śmieszne teksty prosiłem o pomoc a nie krytyke![]()
czarny1978 podaj meil to Ci prześlę instrukcję
POZDRAWIAM
żebym miał troche kasy na zbyci to bym kupił coś lepszego narazie musze cieszyć się tym co mam a mam canona 300D szkiełka 28-105mm 3,5-4 canon ultrasonic ,50mm 1,8 oraz standardowy kit 18-55mm 3,5-5,6 .
potrzebuje kogoś kto zna od podstaw ten aparacik chodzi mi głównie o ustawienia ,lub może ktoś wie jak zmienic całe oprogramoiwanie i żeby było po PL
grzegorzflor@poczta.onet.pl
Dziękuje za instrukcje
czekam Dzięki
Ostatnio edytowane przez czarny1978 ; 19-11-2008 o 19:18 Powód: Automerged Doublepost