Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 218

Wątek: Photo Day w Stoczni Gdańsk

Mieszany widok

Coś już napisał Awatar samson_miodek
    Miasto
    Ciechanów/Wejherowo/Gdynia

Domyślnie

O kurka = te moje kopniaki to tak całkiem całkiem wyglądają (trochę techniki się zgubiło, no i nie jestem tak rozciągnięty jak kiedyś :/ co widać na zdjęciu Viq'ego), a na zdjęciu z klozetem za bardzo się usmiecham :P Ale obróbka fajna, mocno kontrastowa, a może tak więcej zdjęć Koguta? Jak puszcza dymka z papierosa

Marta - żal że nie dojechałaś bo potrzebowaliśmy modelki Niekoniecznie do kopania, ale dobrze że jesteś cała! Na następnym plenerze stoczniowo/industrialnym dobrze się przygotuj bo Ty będziesz pewnie głównym tematem

Co do moich zdjęć to trzeba trochę poczekać. Na mmtrojmiasto już widziałem swoją fotę ;P Piksel w piksel taką samą jak moja Jak to powiedział chyba andres - zrobiłeś fotkę gdzie 40 osób przed tobą ma taką samą i 30 osób po Tobie zrobi identyczna też Grrr...
    duszy nie umyjesz mydłem

Uzależniony Awatar comatus
    Miasto
    Wybrzeże Pucyfiku

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez samson_miodek Zobacz posta
    a może tak więcej zdjęć Koguta? Jak puszcza dymka z papierosa
    Mówisz i masz

Plus jeszcze jeden model ;-)

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Marta - żal że nie dojechałaś bo potrzebowaliśmy modelki Niekoniecznie do kopania, ale dobrze że jesteś cała! Na następnym plenerze stoczniowo/industrialnym dobrze się przygotuj bo Ty będziesz pewnie głównym tematem

Co do moich zdjęć to trzeba trochę poczekać. Na mmtrojmiasto już widziałem swoją fotę ;P Piksel w piksel taką samą jak moja Jak to powiedział chyba andres - zrobiłeś fotkę gdzie 40 osób przed tobą ma taką samą i 30 osób po Tobie zrobi identyczna też Grrr...
    wydaje mi się że jeśli ktoś naprawdę chce zaistnieć w tym konkursie MM (ja tam do nich swoich zdjęć nie wysyłam) to musi podać linka a będziemy forumowo głosować! Z tego co sobie przypominam to przez megafon krzyczeli że rozdali 350 oświadczeń, założyć że każdy zrobił po 100zdjęć (a pewnie są tacy co i więcej) - szanse na powtórzenie kadrów rosną... i chyba tylko unikalna obróbka lub wyjątkowy pomysł którego nikt nie podpatrzył może wybić zdjęcie na tle całej reszty.

Pismo gratulacyjne japrzepraszam oraz bilety comatusa naprawdę fajnie wyszły (reszta waszych zdjęć także, żeby nie było :P).

kiedyś to miejsce tętniło życiem:
    Ostatnio edytowane przez robgr85 ; 23-11-2008 o 13:33
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robgr85 Zobacz posta
    wydaje mi się że jeśli ktoś naprawdę chce zaistnieć w tym konkursie MM (ja tam do nich swoich zdjęć nie wysyłam) to musi podać linka a będziemy forumowo głosować!
    no ja tam coś wrzucę - ale chyba nie na konkurs
    duszy nie umyjesz mydłem

Dopiero zaczyna Awatar marta69
    Miasto
    Gdynia

Smile

No way ;P Wolę tę drugą stronę obiektywu ;-)
    A zdjęcia są rewelacyjne. Normalnie mam ochotę kopnąć z półobrotu tamtego dziada za to że przegapiłam przez niego taki plenerek. Zwłaszcza że bardzo lubię takie klimaty.
    There is no calm before the storm. There is only tempest.
    http://69photo.wordpress.com/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marta69 Zobacz posta
    Normalnie mam ochotę kopnąć z półobrotu tamtego dziada za to że przegapiłam przez niego taki plenerek. Zwłaszcza że bardzo lubię takie klimaty.
    tzn kopanie?? tym większa szkoda bo były by zdjęcia jak samson obrywa od Kobiety

Uzależniony Awatar comatus
    Miasto
    Wybrzeże Pucyfiku

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez andres Zobacz posta
    tzn kopanie?? tym większa szkoda bo były by zdjęcia jak samson obrywa od Kobiety
    Ale tego to już chyba nie pokazywalibyśmy publicznie

Bywalec
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

A da się tam samemu wejść ? czy to spotkanie to była jedyna okazja na porobienie zdjęć ?
    EOS 40D + Grip + T10-17 fisheye + C50 f1.8 + 5000AF x2 + compudaypack + Macbook Pro

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez comatus Zobacz posta
    Ale tego to już chyba nie pokazywalibyśmy publicznie

jak nie jak tak?? To dopiero byłby HIT

Miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez andres Zobacz posta
    jak nie jak tak?? To dopiero byłby HIT
    Ciiiiii bo może moja dziewczyna czyta :P
    duszy nie umyjesz mydłem