Strona 15 z 22 PierwszyPierwszy ... 51314151617 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 141 do 150 z 218

Wątek: Photo Day w Stoczni Gdańsk

Coś już napisał Awatar samson_miodek
    Miasto
    Ciechanów/Wejherowo/Gdynia

Domyślnie

pomidorowe zdjęcie to i ja mam
    duszy nie umyjesz mydłem

pomidor30
    Guest

Domyślnie

i jescze, jak to byl
    [IMG][/IMG]o

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez samson_miodek Zobacz posta
    Marta - żal że nie dojechałaś bo potrzebowaliśmy modelki Niekoniecznie do kopania, ale dobrze że jesteś cała! Na następnym plenerze stoczniowo/industrialnym dobrze się przygotuj bo Ty będziesz pewnie głównym tematem

Co do moich zdjęć to trzeba trochę poczekać. Na mmtrojmiasto już widziałem swoją fotę ;P Piksel w piksel taką samą jak moja Jak to powiedział chyba andres - zrobiłeś fotkę gdzie 40 osób przed tobą ma taką samą i 30 osób po Tobie zrobi identyczna też Grrr...
    wydaje mi się że jeśli ktoś naprawdę chce zaistnieć w tym konkursie MM (ja tam do nich swoich zdjęć nie wysyłam) to musi podać linka a będziemy forumowo głosować! Z tego co sobie przypominam to przez megafon krzyczeli że rozdali 350 oświadczeń, założyć że każdy zrobił po 100zdjęć (a pewnie są tacy co i więcej) - szanse na powtórzenie kadrów rosną... i chyba tylko unikalna obróbka lub wyjątkowy pomysł którego nikt nie podpatrzył może wybić zdjęcie na tle całej reszty.

Pismo gratulacyjne japrzepraszam oraz bilety comatusa naprawdę fajnie wyszły (reszta waszych zdjęć także, żeby nie było :P).

kiedyś to miejsce tętniło życiem:
    Ostatnio edytowane przez robgr85 ; 23-11-2008 o 13:33
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Pełne uzależnienie Awatar Tezet-gdynia
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

No na mmtrojmiasto napisane jest ze bylo 440 fotografujacych x300 zdjec mniej wiecej kazdy = 132000 zdjec z tego polowa pewnie do kosza to zostaje 66000 zdjec do obejrzenia. Nie wiem czy ostatnimi czasy jakas taka akcja byla z taka iloscia osob fotografujacych itp

Coś już napisał Awatar samson_miodek
    Miasto
    Ciechanów/Wejherowo/Gdynia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robgr85 Zobacz posta
    wydaje mi się że jeśli ktoś naprawdę chce zaistnieć w tym konkursie MM (ja tam do nich swoich zdjęć nie wysyłam) to musi podać linka a będziemy forumowo głosować!
    no ja tam coś wrzucę - ale chyba nie na konkurs
    duszy nie umyjesz mydłem

Domyślnie

a ja wrzuciłem póki co tylko na konkurs ale pewnie dogram jeszcze kilka innych

moje się raczej nie powtórzą, a nawet jeżeli tak to tylko ktoś z CB będzie takowe miał więc w sumie wszystko zostanie w "rodzinie"
    Ostatnio edytowane przez andres ; 23-11-2008 o 14:16

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez andres Zobacz posta
    a ja wrzuciłem póki co tylko na konkurs ale pewnie dogram jeszcze kilka innych

moje się raczej nie powtórzą, a nawet jeżeli tak to tylko ktoś z CB będzie takowe miał więc w sumie wszystko zostanie w "rodzinie"
    jak wrzucisz to podaj linka, odda się głos
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Coś już napisał Awatar Blackrado
    Miasto
    EL, TKN

Domyślnie

http://www.mmtrojmiasto.pl/blog/entr...5%84skiej.html ja juz znalazlam

Pozdrawiam

Domyślnie

Głosować można dopiero od 26 listopada 2008
    póki co oceny są nie uwzględniane i nie będą doliczane do głosów konkursowych.
    Z tego co się dowiedziałem to jedynie zgłoszenia są przyjmowane w ten sposób a wszystkie zgłoszone prace będą wystawione na głosowanie w jednym newsie.

Dopiero zaczyna Awatar marta69
    Miasto
    Gdynia

Smile

Cytat Zamieszczone przez samson_miodek Zobacz posta
    Marta - żal że nie dojechałaś bo potrzebowaliśmy modelki Niekoniecznie do kopania, ale dobrze że jesteś cała! Na następnym plenerze stoczniowo/industrialnym dobrze się przygotuj bo Ty będziesz pewnie głównym tematem
    No way ;P Wolę tę drugą stronę obiektywu ;-)
    A zdjęcia są rewelacyjne. Normalnie mam ochotę kopnąć z półobrotu tamtego dziada za to że przegapiłam przez niego taki plenerek. Zwłaszcza że bardzo lubię takie klimaty.
    There is no calm before the storm. There is only tempest.
    http://69photo.wordpress.com/

Strona 15 z 22 PierwszyPierwszy ... 51314151617 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów