Strona 13 z 22 PierwszyPierwszy ... 31112131415 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 218

Wątek: Photo Day w Stoczni Gdańsk

Coś już napisał
    Miasto
    WestSideWrzeszcz

Domyślnie

o Wy Narcyzi uwielbiający swoje ciała i innych ciała... w takim miejscu zacnym...adorujący człowieka, istotę ludzką...zapominacie jakimże miejscem jest to miejsce. Aby nie posądzili nas o profanacje jakże chwalebnej tej imprezy, zorganizowanej ku chwale i pamiątce tego miejsca, którego niebawem gleba poczuje smak betonu wielkiego centrum... umieszczam zdjęcie oddając tym samym cześć i chwałę Panowi Edwardowi za Jego 25 letnią fizyczną i nienaganną pracę w Stoczni...
    You_Me_Kan`on

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 385 Zobacz posta
    Generalnie niezłe foty ......modeli , a gdzie te STOCZNIOWE klimaty ???
    a stoczniowe foty robiło 494 innych fotografów i fotoamatorów biegających po terenie

Było już jak Viqy atakuje Samsona to teraz będzie jak Viqy obrywa od Samsona

ale żeby nie było to i ja pokazuję stoczniową stronę stoczni

Ostatnio edytowane przez andres ; 22-11-2008 o 23:49

Coś już napisał
    Miasto
    WestSideWrzeszcz

Domyślnie

a oto jedno z wielu Wielkich Haseł Stoczniowych... Niejeden współczesny Kopiwriter miałby problem wymyśleć tak skuteczne hasło...

You_Me_Kan`on

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Viqy Zobacz posta
    Mi tam do stoczniowych klimatów brakowało ludzi tam pracujących, cięcia blach, spawania itp. Wpuścili tylko na opuszczone budynki .... chyba że gdzieś błądziłem.
    faktycznie gonili jak chciało się 'przekroczyć granicę'...
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Coś już napisał
    Miasto
    WestSideWrzeszcz

Domyślnie

nie rozumiem tych maszyn... Ale żeby maszynę na dwóch stołkach stawiać...?
    BHP się tu kłania...

You_Me_Kan`on

Uzależniony Awatar comatus
    Miasto
    Wybrzeże Pucyfiku

Domyślnie

Żeby nie było żem Narcyz i takie tam, to jakieś "stoczniowe klimaty"

Coś już napisał
    Miasto
    WestSideWrzeszcz

Domyślnie

noto w temacie kartek, których zaiste w stoczni było od groma, takieto
    rembrantowskie kadry.

You_Me_Kan`on

Pełne uzależnienie Awatar Tezet-gdynia
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Rob, bo ja jeszcze zaspany jechalem jak dzwoniles, nic nie widzialem przed soba bo skonczyl sie plyn w spryskiwaczach, slonce mi swiecilo w oczy, i jak dojechalem na miejsce i spotkalem dwie osoby to jakos nawet nie pomyslalem ze to Ty dzwoniles tylko ktoras z tych osob Ciezko poznac po samym numerze ze Ty to Ty No i stwierdzilem ze skoro juz jakos sie grupujemy przy krzyzach to znaczy sie ze jestes Aaaaa nikt mnie nie kojarzy No tak, Przywitac sie z tezetem i nie wiedziec ze to tezet Jako chyba jedyny mialem hd'ki :P swoja droga glupi wybor :P Ja sie przedstawialem jako Tomek Plakietke mialem zrobiona ale jak zobaczylem rano snieg to zwariowalem i zapomnialem jej zabrac, zreszta tak samo jak i statywu... Ciekawe czy udalo mi sie utrzymac czasy rzedu 1/6 z reki

A co do wypadu, dopiero wrocilem, zaraz zrzucam i przegladam Jakby nie bylo, bylo Super, i moim zdaniem przydal by sie jeszcze jeden taki wypad ale jak by bylo cieplo, bez kurtki itp. Ale zawiodlem sie Wszyscy z jakimis el'kami, trasmiterami A ja z kitem musialem walczyc i z 135mm na m42 bez potwierdzenia ostrosci hyhy Az boje sie sprawdzac ile jest nietrafionych z ostroscia! Gorsze jaja sie zaczely po 40 zdjeciach wykonanych... Moja 300D pokazala ze bateria jest pusta... Myslalem ze skocze z zurawia i sie pochlastam jesli przezyje, ale wyjecie bateri i ponowne wlozenie pomoglo Dopiero po ok 180 zdjeciach bateria poczula zimno i musialem co 10 zdjec ja wyciagac i wkladac. Swoja droga Teren super! Udalo sie wejsc na niektore dachy. Udalo sie wejsc w miejsca gdzie pracowali ludzie, porozmawiac z nimi, porobic zdjecia, ugrzac sie bo piece przyjemnie grzaly Udalo sie zrobic male sesje itp. Ale fakt faktem, tak jak Wy skupialiscie sie na sesjach, tak ja biegalem i robilem detale Ciekawe co z tego wyjdzie. Ok biore sie za zrzucanie ! Ciezka noc mnie dzis czeka bo nie lubie czekac ze zdjeciami Dziekuje za mily wypad !

Dopiero zaczyna Awatar marta69
    Miasto
    Gdynia

Unhappy

Cytat Zamieszczone przez robgr85 Zobacz posta
    wypatrywaliśmy marte69 (wydawała się łatwym celem), przydałaby nam do sesji, ciekawe czy była
    Była w drodze, nie dotarła Z rańca załatwiłam sobie transport samochodem. Kumpel w drodze do pracy miał mnie podrzucić, ale nie dojechaliśmy nawet do Gdańska. Spadło trochę śniegu i ludzie zgłupieli na drogach czego efektem był nasz poranny wypadek. Na szczęście bez ofiar w ludziach, jedynie ze skasowana maską samochodu kumpla. Ale zanim przyjechała policja, pospisywała wszystko - było już pozamiatane.
    A teraz jak oglądam wasze zdjęcia to mam ochotę dopaść palanta z tej cholernej skody i przejechać go walcem. A potem jeszcze dorwać osła, który wydał mu prawo jazdy

Mam nadzieję do następnego
    There is no calm before the storm. There is only tempest.
    http://69photo.wordpress.com/

Pełne uzależnienie Awatar Tezet-gdynia
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Oj marta, przykra sprawa Ale nie martw sie, pewnie beda jeszcze jakies super okazje na taki wypad I nastepnym razem pamietaj ze do mnie mozna zadzwonic i zawsze mam jedno wolne miejsce w samochodzie

ps. Moje sie robia i wygladaja jak zwykle pstryki z kompakta przy waszych :P

Strona 13 z 22 PierwszyPierwszy ... 31112131415 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów