hehehehe a najlepsze jest to że wiekszość pozostałych grup robiło jedynie detale
p.s. Kogut wyłamałeś się :P bo miał być pierwszy model![]()
![]()
no dobra kolejne:
hehehehe a najlepsze jest to że wiekszość pozostałych grup robiło jedynie detale
p.s. Kogut wyłamałeś się :P bo miał być pierwszy model![]()
![]()
no dobra kolejne:
Chciałem tylko udowodnić, że model nr 1, oprócz modelowania i palenia petów, też coś fotograficznego popełnił :]
Zdjęcia pierwsza klasa - Kogut - u mnie na monitorze strasznie dużo fioletowego na tym zdjęciu andresa - chyba że to Twoja wizja to ok :]
duszy nie umyjesz mydłem
Miało być, miało :wink: Natomiast mam nadzieje, że nie przesadzone, bo na rozkalibrowanym z lekka lapku, z konieczności muszę teraz siedzieć![]()
no i dalej model numer 1
Zmiana modela - nr.2
Pozostaję pełen podziwu dla zdolności bojowych modela.
no to teraz ja się nie wyłamię
w kolejnych odsłonach ktoś obrywa![]()
no i znaleźliźcie mnie, japrzepraszam oraz elgiego podczas głównego zgrupowania
(migracja z 3 do 10 a potem out
).
Zdjęcia bardzo fajne, w pewnym momencie odbiłem od grupy bo sesje typu 'strobist' napewno będę mieć jeszcze niejedną, a stocznię wyburzą. Jak coś obrobię to napewno wrzucę, dziś jestem zajęty tłumaczeniem strobista na nasz język![]()
Ostatnio edytowane przez robgr85 ; 22-11-2008 o 22:28
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
Ostatnio edytowane przez andres ; 22-11-2008 o 22:31
ja dzwoniłem to tezeta ok 10, i powiedziałem żeby puścił sygnał jak przyjedzie to się w jedną grupę złączymy, odzewu zeroDo tej pory zastanawiam się który z was to tezet
my z początku [przed wjeściem] wypatrywaliśmy marte69 (wydawała się łatwym celem), przydałaby nam do sesji, ciekawe czy była
Cóż. Czas najwyższy zrobić sobie jakiś normalny avatar![]()
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...