Strona 5 z 21 PierwszyPierwszy ... 3456715 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 218

Wątek: Photo Day w Stoczni Gdańsk

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tezet-gdynia Zobacz posta
    ze niby kazdy ma eL'ke hehe ? Ale pomysl z tasma jest dobry ! tylko nie obiektyw a pasek od aparatu Nie bedzie przeszkadzac a jak kilka osob stanie z takimi paskami to bedzie lepiej wygladac niz z poklejonymi aparatami heh
    chyba łatwiej zauważyć czerwoną taśmę grubości 5 albo 10mm na kicie (mi mojego nie szkoda)... na pasku to nie dość że mniej widoczne, to i łatwo może odpaść (co chwila trze o kurtkę itp). Taśmę można odlepić zaraz po ruszeniu w teren, pewnie i tak po starcie grupy nie będą się już przetasowywać...

P.S. Ciekawe czy by podpisali 'property release' ?
    Ostatnio edytowane przez robgr85 ; 20-11-2008 o 01:00
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Dopiero zaczyna Awatar marta69
    Miasto
    Gdynia

Smile

Cytat Zamieszczone przez robgr85 Zobacz posta
    wow faaaaaaaaaaaajnie Też przyjdę (co prawda zaopatrzony w KIT'a ale kij z tym :] ).
    Ja dokładnie tak samo.
    A że będę sama, bo moja ekipa się wykruszyła, to fajnie byłoby was poznać
    There is no calm before the storm. There is only tempest.
    http://69photo.wordpress.com/

Domyślnie

Nie mogę się doczekać, aż zobaczę 300 osób próbujących robić zdjęcia w tym samym miejscu na raz :]

Coś już napisał Awatar samson_miodek
    Miasto
    Ciechanów/Wejherowo/Gdynia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Łukasz Unterschuetz Zobacz posta
    Nie mogę się doczekać, aż zobaczę 300 osób próbujących robić zdjęcia w tym samym miejscu na raz :]
    To może być ciekawe doświadczenie Będziemy wyglądać jak japońska wycieczka krajoznawcza :]
    duszy nie umyjesz mydłem

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Łukasz Unterschuetz Zobacz posta
    pewnie taki widok będzie dla niektórych ciekawszym tematem fotograficznym niż sama stocznia

Robicie jakąś akcję rozpoznawczą?

Dopiero zaczyna Awatar marta69
    Miasto
    Gdynia

Smile

Cytat Zamieszczone przez robgr85 Zobacz posta
    Robicie jakąś akcję rozpoznawczą?
    Ja będę miała przyczepione do plecaka takie cuś: (sorry za jakość, ale z kamerki robione tak na szybko) ;P
    Więc gdyby ktoś mnie namierzył to śmiało się odzywać Nie znam stąd nikogo osobiście, ale chętnie poznam
    There is no calm before the storm. There is only tempest.
    http://69photo.wordpress.com/

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marta69 Zobacz posta
    Ja będę miała przyczepione do plecaka takie cuś: (sorry za jakość, ale z kamerki robione tak na szybko) ;P
    Więc gdyby ktoś mnie namierzył to śmiało się odzywać Nie znam stąd nikogo osobiście, ale chętnie poznam
    fajnie to wygląda, może sobie też podobną plakietkę doczepię do plecaka (tylko że nie mam kolorowej drukarki łeeee!)

Bywalec Awatar Elgi
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

A tą grupka "canon-board" super by wyszło. Przynajmniej można by było się poznać na żywo, porozmawiać o jakimś wspólnym plenerze, spotkaniu w jakiejś knajpce w stylu nasza-klasa Oczywiście mowa tu o userach z 3miasta, osoby z daleka też mile widziane.

Pełne uzależnienie Awatar Tezet-gdynia
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

No wlasnie, dojdzmy wkoncu do jakiegos wniosku czy sie identyfikujemy. Ja moge sie caly okleic czerwona tasma :P i udawac wielka eLke :P Jest mi wszystko obojetne Ale mozliwe ze bede mial gdzies przy aparacie przypieta plakietke z napisem canon-board i tyle. Taka robiona wlasnorecznie, takze jak ktos mnie zauwazy to nie bac sie, nie gryze :P

Pełne uzależnienie Awatar Tezet-gdynia
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Ja tez nie mam koloru, ale mam czerwony dlugopis ktorym moge pokolorowac a reszta czarna

Strona 5 z 21 PierwszyPierwszy ... 3456715 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów