Strona 4 z 22 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 218

Wątek: Photo Day w Stoczni Gdańsk

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tezet-gdynia Zobacz posta
    Albo na koncu, zeby moc pozostac dluzej na kazdej "atrakcji" bez oddechu innych grup za soba
    obawiam się, że na końcu będziesz widział kolejne grupy, bez względu w którą stronę wycelujesz aparat :/ (chyba że będziesz celował w niebo )
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Pełne uzależnienie Awatar Tezet-gdynia
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Ale mozna tez zostac z hmmm 15-20 minut na poznanie siebie-grupy i wyruszenie krokiem powolnym Wtedy sa duze szanse ze reszta grup juz bedzie o 2-3 lokacje dalej lub "za zakretem"

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Ale mozna tez zostac z hmmm 15-20 minut na poznanie siebie-grupy i wyruszenie krokiem powolnym Wtedy sa duze szanse ze reszta grup juz bedzie o 2-3 lokacje dalej lub "za zakretem"
    już oficjalnie zarejestrowało się 180 osób. Pewnie przyjdzie conajmniej z dwa, trzy razy tyle. Mimo sporej powierzchni stoczni będzie nas 'jak mrówków'

Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Ale idac pierwsza grupa, bedzie zwala osob z tylu i nie bedziesz mogl sie odwrocic bo bedzie meeega stado, a tak bedzie moze parenascie osob z przodu tylko

Pozatym bycie z tylu daje nam mozliwosc dokladniejszej analizy fotograficznej obiektow bo nikt nas z tylu nie pogania

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

A mi sie wydaje że jak przewodnik będzie widział że kolejna grupa jeszcze się nie zwinęła to nie będzie przyspieszał swojej... zrobiłaby się jedna wielka kupa fotografujących i co wtedy? :grin:

Miasto
    Gdynia

Domyślnie

I wtedy jak skosnoocy Seryjne i do zapelnienia buforu na Small JPG

W sumie mozna to przedyskutowac z Thuringwethil np na gg Jaka opcje lepsza widzi dla nas, dla osob ktore chca porobic naprawde pamiatkowe zdjecia Zdjecia ktore beda mogly pokazac za 5-10-15 lat jak wygladala stocznia, w jakim byla stanie, jak bardzo opuszczona byla podczas ostatnich chwil swojego "zycia-wegetacji" ;-)
    Ostatnio edytowane przez Tezet-gdynia ; 19-11-2008 o 20:54

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

I wtedy jak skosnoocy Seryjne i do zapelnienia buforu na Small JPG

W sumie mozna to przedyskutowac z Thuringwethil np na gg Jaka opcje lepsza widzi dla nas, dla osob ktore chca porobic naprawde pamiatkowe zdjecia Zdjecia ktore beda mogly pokazac za 5-10-15 lat jak wygladala stocznia, w jakim byla stanie, jak bardzo opuszczona byla podczas ostatnich chwil swojego "zycia-wegetacji" ;-)
    wysłałem do Oliwii zapytanie przez GL. Zobaczymy co odpisze...
    Ostatnio edytowane przez robgr85 ; 19-11-2008 o 21:00

Miasto
    Gdynia

Domyślnie

ok, w razie czego mozna jeszcze jutro uderzyc na gg, bo w sumie mam pare spraw do wyjasnienia Pare zapytan itp. Ale poczekam do jutra zebym mial wszystkie pytania zebrane
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Edytowac nie moge ale wpadlem na pomysl Odnosnie lokalizowania sie, jak ktos jest chetny to mozna przeciez wydrukowac sobie napis Canon-Board.info na kartce i przyczepic do paska aparatu tak zeby bylo widac na karku Przeciez aparat i tak bedzie na wierzchu ubrania i tak, wiec widac bedzie Wiem, wiem, bedzie to wygladac jak banda chinoli i w ogole jak jacys fanatycy Ale czyz nie chodzi o dobra zabawe ?
    Ostatnio edytowane przez Tezet-gdynia ; 19-11-2008 o 21:54 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

ok, w razie czego mozna jeszcze jutro uderzyc na gg, bo w sumie mam pare spraw do wyjasnienia Pare zapytan itp. Ale poczekam do jutra zebym mial wszystkie pytania zebrane
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Edytowac nie moge ale wpadlem na pomysl Odnosnie lokalizowania sie, jak ktos jest chetny to mozna przeciez wydrukowac sobie napis Canon-Board.info na kartce i przyczepic do paska aparatu tak zeby bylo widac na karku Przeciez aparat i tak bedzie na wierzchu ubrania i tak, wiec widac bedzie Wiem, wiem, bedzie to wygladac jak banda chinoli i w ogole jak jacys fanatycy Ale czyz nie chodzi o dobra zabawe ?
    nie wiem, metka to trochę dziwny pomysł jak dla mnie. Co prawda lepsze to niż akcja typu 'okulary przeciwsłoneczne', albo 'krótkie spodenki'

Chyba łatwiej byłoby rozpoznać forumowiczów np. obklejając taśmą w określonym kolorze [np czerwoną, taką izolacyjną za grosze w marketach] pierścień do zmiany ogniskowej lub ostrzenia na obiektywie...

Jak na razie prognozy pogodowe nie są najgorsze: zobacz

Pozdrawiam,

Miasto
    Gdynia

Domyślnie

ze niby kazdy ma eL'ke hehe ? Ale pomysl z tasma jest dobry ! tylko nie obiektyw a pasek od aparatu Nie bedzie przeszkadzac a jak kilka osob stanie z takimi paskami to bedzie lepiej wygladac niz z poklejonymi aparatami heh

Strona 4 z 22 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów