Strona 18 z 22 PierwszyPierwszy ... 81617181920 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 171 do 180 z 218

Wątek: Photo Day w Stoczni Gdańsk

Dopiero zaczyna
    Miasto
    GLE

Domyślnie

Dziecko Rosemary w innym wydaniu
    a reszta moich fotek na TUTAJ:

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rasta Zobacz posta
    Dziecko Rosemary w innym wydaniu
    a reszta moich fotek na TUTAJ:
    kwiatek prawdziwy? Ciekaw jestem czy to ten sam który jeden z nikoniarzy wkomponowywał w różne punkty opuszczonego magazynu
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Bywalec Awatar Elgi
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Jak już wszyscy się chwalą zdjęciami ze stoczni zrobionymi w "Photo Day", to ja nie będe gorszy.
    Kilka moich ujęć można zobaczyć tutaj: Kliknij

Dopiero zaczyna
    Miasto
    GLE

Domyślnie

Udało mi się sfotografować lalkę i kwiatka jeszcze w dziewiczym położeniu. Potem już wiele osób robiło sobie z nią zdjęcia

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rasta Zobacz posta
    Udało mi się sfotografować lalkę i kwiatka jeszcze w dziewiczym położeniu. Potem już wiele osób robiło sobie z nią zdjęcia
    trzeba było schować - ciekawe jakby skomentowali Ci, którzy czekali w kolejnce

Naprawdę niezłe zdjęcia porobiliście. Tak trzymać
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Bywalec Awatar Elgi
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Lalka była bardzo popularna wśród fotografów, osobiście widziałem jak na zdjęcia z nią, czekało kilka osób. Żałuje, że nie wziąłem takiej modelki od mojej małej bratanicy, tylko pomyśleć ile można by było zarobić na wypożyczaniu.

kaki
    Guest

Domyślnie

Fotki ze stoczni fajne, ale co ma kopanie w powietrzu wspolnego ze stocznia, to nie wiem

Bywalec Awatar Elgi
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kaki Zobacz posta
    Fotki ze stoczni fajne, ale co ma kopanie w powietrzu wspolnego ze stocznia, to nie wiem
    Klimat, w jakim to "kopanie" było uskuteczniane, spróbuj zrobić takie zdjęcie w pokoju lub na łące. Zupełnie inny odbiór zdjęcia będzie!

Domyślnie

jak dla mnie masa ludzi zmarnowala świetną okazję pofocenia miejsca, którego niedługo nie będzie ;]
    wygłupy z kopaniem można sobie porobić WSZĘDZIE.. no ale przynajmniej była beka prawda?

Oczywiście, nie zabraniam nikomu tego, jednak nie dorabiajcie ideologii do wygłupów ;]
    Ostatnio edytowane przez Łukasz Unterschuetz ; 25-11-2008 o 20:17

Coś już napisał
    Miasto
    WestSideWrzeszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Elgi Zobacz posta
    Klimat, w jakim to "kopanie" było uskuteczniane, spróbuj zrobić takie zdjęcie w pokoju lub na łące. Zupełnie inny odbiór zdjęcia będzie!

byleby tylko nie dorabiać teorii do zdjęć i nie pisać farmazonów. temat Stocznia Gdańska simple it is. trochę historii, kawał nietkniętej ziemi -
    to forumowicze chcą oglądać mniemam. 3/4 z nich nigdy nie widzało na oczy tego miejsca i pewnie nie zobaczy, dlatego zaserwójmy im STOCZNIE, i nie róbmy z karate głownego tematu. Choć dobre karate nie jest złe
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    pusto wszędzie, głucho wszędzie, tylko świst przelatującej nogi nad uchem Dżeki Chana było usłyszeć w pobliżu...

Ostatnio edytowane przez japrzepraszam ; 25-11-2008 o 20:25 Powód: Automerged Doublepost
    You_Me_Kan`on

Strona 18 z 22 PierwszyPierwszy ... 81617181920 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów