po tym jak hodowałam grzyby (boczniaki) na gazecie wyborczej twój kierunek pracy wydaje mi się cudowny jak pisze Janusz tematy leżą na ulicy
pozdrawiam
po tym jak hodowałam grzyby (boczniaki) na gazecie wyborczej twój kierunek pracy wydaje mi się cudowny jak pisze Janusz tematy leżą na ulicy
pozdrawiam
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi
"Edycja zdjęć portretowych w Adobe Photoshop CS2" to temat mojej pracy.Obroniony na 4,5![]()
450D,EF-S 17-55 IS USM,EF-S 18-55 IS,EF 28-135 IS USM
duzo ludzi tak teraz robi... wiec w sumie nie takie to dziwne
poza tym teraz na uczelniach jest znacznie mniej zajec niz - za calym szacunkiem - za Twoich czasowja robie jeden kierunek i sie zwyczajnie nudze... nawet jakbym mial 2 razy tyle zajec, to i tak zastanawialbym sie co robic z nadmiarem wolnego czasu
![]()
Canon 30D, Canon 7D, Tokina 28-70/2.8, Tokina 80-200/2.8, Canon 70-200/2.8L ISUSM, Canon 50/1.8, Canon 18-55/3.5-5.6 IS, Nissin Di866 Mk 2
moje zdjęcia na CB: koncertowe, portrety, nocne
Nie próbuj tylko startować do takiej pracy licencjackiej
http://www.tvn24.pl/-1,1573441,0,1,l...wiadomosc.html
;-)
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Dla chcącego nic trudnegoA jak się umiejętnie ustawi plany to ma się jeszcze sporo wolnego czasu. A że niektóre przedmioty musiałem robić drugi raz, to odpadała spora ilość czasu na naukę. A parafrazując słowa timo to za moich czasów (czyli na pierwszych trzech latach pierwszego kierunku) też było więcej zajęć niż teraz maja ludzie na początku studiów.
Ten temat to ma być bardziej "praktyczny" czy "teoretyczny"?
moja propozycja: autoportet w fotografii cyfrowej ;p![]()