No i kolejne ... jak dla mnie super. Możesz powiedzieć gdzie dokładnie były robione?
No i kolejne ... jak dla mnie super. Możesz powiedzieć gdzie dokładnie były robione?
Czym staram się robić zdjęcia - szczegóły tutaj.
5-Lanzarote 6-Gran Canaria 7-LaPalma
pozdrawiam...
Canon 10D Sigma 15-30 Tamron 28-75
Czym staram się robić zdjęcia - szczegóły tutaj.
W PS-e poprawilem w poziomy(Levels) troche barwy dodalem + nasycenie i oczywiscie wyostrzanie i sporadycznie odszumianie i to wszystko......
khem, numerki Ci sie sypnelypierwszych bylo piec, a drugi set zaczyna sie od 5-tki rowniez
wiec z numerowanych 6, 7, 5 - w kolejnosci podobania mi sie
przy czym w 5 cos mi nie pasuje, ale nie wiem co
![]()
Canon 30D, Canon 7D, Tokina 28-70/2.8, Tokina 80-200/2.8, Canon 70-200/2.8L ISUSM, Canon 50/1.8, Canon 18-55/3.5-5.6 IS, Nissin Di866 Mk 2
moje zdjęcia na CB: koncertowe, portrety, nocne
1 - Efektowne, ale kamulec przytłacza ciężarem cały kadr. Byłoby lepiej, gdybyś odszedł nieco do tyłu i pokazał troszkę więcej nieba, bo ładne było i dałoby kadrowi więcej oddechu.
2 - Ładne światło i rysunek fal, ale przydałby się motyw na plaży.
3 - Zgrzyt w tym subtelnym zestawie, zupełnie mi się nie podoba z paragrafu banalność.
4 - Ciekawe miejsce, ale cięcie prawej strony kadru kładzie kompozycję niestety. Szkoda że nie postarałeś się pokombinować, ale ta plaża wbrew pozorom wcale nie była łatwym tematem dla szerokiego kąta - trudno zrównoważyć wysokie wzniesienia po prawej z morzem po lewej..
5 - Podoba mi się - niby nic, zwykłe zielone górki, trochę mgiełki i ścieżek, a... ładne!
5a - Nie podoba mi się, za duży kotrast, a biel chmur nieładnie pokazana.
6 - Fajne, ale koniecznie zdejmij saturację z niebieskości!
7 - Podoba mi się, przeostrzyłeś - na linii wierzchołków widać brzydką białą obwódkę.
8 - wow![]()