Pokaż wyniki od 1 do 10 z 89

Wątek: Czy plfoto to wyrocznia :>

Mieszany widok

sv
    Guest

Domyślnie

Akustyk: przeciez dobrze wiesz, ze oceny z tego typu galerii najczesciej nie oznaczaja niczego. dla jakies przyczyny jednak i ty i ja czasem wieszamy tam zdjecia?
    na fotocommunity moje zdjecia tez nie byly duze, ale czasem wpadaly do galerii i nie bylo to nieprzyjemne

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sven
    Akustyk: przeciez dobrze wiesz, ze oceny z tego typu galerii najczesciej nie oznaczaja niczego. dla jakies przyczyny jednak i ty i ja czasem wieszamy tam zdjecia?
    zgadzam sie, ocenami dawno przestalem sie przejmowac. jedyne miejsce gdzie mi na tym jakos zalezy to plfoto, gdzie ze wzgledu na ogladalnosc przez potencjalnych klientow staram sie trzymac "image". czasem pokazuje tam cos ambitniejszego, zeby nie wyjsc na kompletna artystyczna dziwke, ale glownie dobieram zdjecia pod publiczke, zeby ludziki cieszyly mordki :cool:

na innych galeriach mi lotto. jedyne co, to chcialbym czasem dostac wiecej niz 2-3 komentarze. w galeriach gdzie na to nie ma co liczyc (typu masowy usefilm) po prostu zdjec nie wystawiam. bo po co? to wszystko musi miec jakis cel. nie wrzucenie samo z siebie ze swiadomoscia, ze i tak nikt tego nie obejrzy...
    www albo tez flickr

Uprawnienia umieszczania postów