Strona 6 z 9 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 89

Wątek: Czy plfoto to wyrocznia :>

Coś już napisał Awatar Kyliks
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pn_
    Juz po paru minutach same pozytywne komentarze :-) Super galeria Wow! Jestem wielki!
    Widzisz, bo to tak działa: ja napiszę pozytywnie o Twoim zdjeciu i liczę na Twój - of course pozytywny - komentarz pod moim zdjęciem. Taka malutka, psychologiczna pułapka.
    EOS 30 VD | EOS 20D | PowerShot Pro1 | PowerShot A80 | Trochę najprzeróżniejszych śmieci | My gallery: www.sylwiatalar.pl

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kyliks
    Widzisz, bo to tak działa: ja napiszę pozytywnie o Twoim zdjeciu i liczę na Twój - of course pozytywny - komentarz pod moim zdjęciem. Taka malutka, psychologiczna pułapka.
    I dlatego ja juz daaaawnoo temu przestalem oceniac i komentowac na plfoto a tylko sobie wrzucam jakies gniotki co jakis czas 8) . Zycie "real" wazniejsze niz internetowe - szkoda sil marnowac by sobie TWA zbierac.

Coś już napisał Awatar Kyliks
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Zycie "real" wazniejsze niz internetowe - szkoda sil marnowac by sobie TWA zbierac.
    Otóż to Dzisiaj od rana szpiegowałam owady w krzakach przywydmowych terenów na Zaspie (Gdańsk - of course). Wczoraj molestowałam kwiaty w Parku Oliwskim - tam jest bogaty ogród botaniczny: roślin i owadów można napotkać od groma. To ciekawsze, niż ślinienie się do kolejnego "usera", który miałby ewentualnie łaskawym okiem "looknąć" na moje fotki Jak znajdę chwilkę, to wrzucę tutaj moją galeryjkę - licząc na konstruktywną krytykę, a niekoniecznie na "achy" i "ochy" i tym podobne... Dopiero teraz zabrałam się za obrabianie "FET-y", choć miesiąc minał już od jej końca. Do tyłu jestem z fotami... )) Dzisiaj łapa mnie boli od przeciążenia - obiektyw makro mam qrde ciężki.
    EOS 30 VD | EOS 20D | PowerShot Pro1 | PowerShot A80 | Trochę najprzeróżniejszych śmieci | My gallery: www.sylwiatalar.pl

Uzależniony Awatar Przemek Białek
    Miasto
    Świnoujście

Domyślnie

Pl foto tak zeszlo na psy ze szkoda gadac, jest kilka osob ktore robia naprawde super zdjecia, nawet kilka z tego forum ale reszta dostaje noty za siedzienie i za przeproszenie "lizanie tylka" innym uzytkownikom, teksy typu zapraszam do siebie itp.
    wogule internetowe galerie padaja, co innego kiedys myslalem o Foto-net ale od czasu kiedy napisalem cos nie tak jednemu uzytkownikowie, przy wejsciu nastepnej fotki dostalem odrazu 4 contry bez zadnego wyjasnienia, zreszta nie tylko mnie to zdziwilo.
    dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograf tylko tyle potrzeba
    "galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl

sv
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pn_
    No faktycznie, przetestowalem, wrzucilem swoje pierwsze lepsze z brzegu foto tam (kiedys sie zarejestrowalem, ale zapomnialem), wczesniej przerobilem na B&W i rezultat? Juz po paru minutach same pozytywne komentarze :-)

Super galeria Wow! Jestem wielki!
    sprobuj tutaj:

www.fotocommunity.de

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sven
    wez przestan... jesli ktos szukal w sieci galerii o najwiekszych jajach z TWA a przy tym najwiekszym technoonanizmie, polaczonym z rasowo germanska ignorancja dla jakiejkolwiek wrazliwosci - trafil we wlasciwe miejsce

tam jest kilka fajnych postaci (Rohner, Bartocha, ...) ale tacy ludzie gina w zmasowanym ataku ludzi o percepcji przecietnego uzytkownika plfoto (jest ostre = jest wybitne), zwielokrotnionej przez posiadanie lepszego sprzetu (tzn. generujacego ladniejsze piksele)...

porazka

EDIT: pod wzgledem TWA akurat nic nie przebije PhotoSIG-a, ale to inna historia...
    www albo tez flickr

sv
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk
    wez przestan... jesli ktos szukal w sieci galerii o najwiekszych jajach z TWA a przy tym najwiekszym technoonanizmie, polaczonym z rasowo germanska ignorancja dla jakiejkolwiek wrazliwosci - trafil we wlasciwe miejsce

tam jest kilka fajnych postaci (Rohner, Bartocha, ...) ale tacy ludzie gina w zmasowanym ataku ludzi o percepcji przecietnego uzytkownika plfoto (jest ostre = jest wybitne), zwielokrotnionej przez posiadanie lepszego sprzetu (tzn. generujacego ladniejsze piksele)...

porazka

EDIT: pod wzgledem TWA akurat nic nie przebije PhotoSIG-a, ale to inna historia...
    nie przesadzaj, pierwsze zdjecie, ktore tam powiesilem wyladowalo w galerii

sv
    Guest

Domyślnie

na sigu tez nie budowalem twa a wiele fotek wisialo na main. najbardziej lubie jednak ruskiego siga (chociaz coraz mniej wrzucam fotek

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sven
    nie przesadzaj, pierwsze zdjecie, ktore tam powiesilem wyladowalo w galerii
    no tak... kali zabic krowe - dobrze, krowa zabic kali - zle :-)

ja fotocommunuty znam od lat 3. wlacznie z numerami typu: "dziekujemy, ale twoje zdjecie nie bedzie w galerii bo... jest za male"

a to co tam sie pojawia w galerii... ja czasem mam wrazenie, ze inna fotografia sie zajmuje... bo ostre, kolorowe, z Hamburga nie jest dla mnie jeszcze wybitne
    www albo tez flickr

sv
    Guest

Domyślnie

Akustyk: przeciez dobrze wiesz, ze oceny z tego typu galerii najczesciej nie oznaczaja niczego. dla jakies przyczyny jednak i ty i ja czasem wieszamy tam zdjecia?
    na fotocommunity moje zdjecia tez nie byly duze, ale czasem wpadaly do galerii i nie bylo to nieprzyjemne

Strona 6 z 9 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów