Strona 6 z 9 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 89

Wątek: Czy plfoto to wyrocznia :>

Mieszany widok

sv
    Guest

Domyślnie

na sigu tez nie budowalem twa a wiele fotek wisialo na main. najbardziej lubie jednak ruskiego siga (chociaz coraz mniej wrzucam fotek

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sven
    na sigu tez nie budowalem twa a wiele fotek wisialo na main. najbardziej lubie jednak ruskiego siga (chociaz coraz mniej wrzucam fotek
    ja ni panimaju, takze niestety nie wydalam. z przyjazni slowianskiej zagladam na fotoaparat.cz. ahoj!

co do siga, to mnie zupelnie rece opadaja jak widze niesmiertelne postaci typu herbjolt, mehmet, sass, maree czy maria teresa... jak sobie nawzajem dupe liza i podpakowuja punkty... jeszcze herbjolt cos potrafi sfocic, ale mehmet to kompletna porazka... az sie tam nie chce wchodzic, jesli z glownej strony witaja takie gnioty... o wystawianiu, zeby zebrac 2-3 komentarze nawet nie wspominam...

chcialo by sie powiedziec: "wszystko to jakies pop..."
    www albo tez flickr

sv
    Guest

Domyślnie

Akustyk: przeciez dobrze wiesz, ze oceny z tego typu galerii najczesciej nie oznaczaja niczego. dla jakies przyczyny jednak i ty i ja czasem wieszamy tam zdjecia?
    na fotocommunity moje zdjecia tez nie byly duze, ale czasem wpadaly do galerii i nie bylo to nieprzyjemne

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Akustyk: przeciez dobrze wiesz, ze oceny z tego typu galerii najczesciej nie oznaczaja niczego. dla jakies przyczyny jednak i ty i ja czasem wieszamy tam zdjecia?
    zgadzam sie, ocenami dawno przestalem sie przejmowac. jedyne miejsce gdzie mi na tym jakos zalezy to plfoto, gdzie ze wzgledu na ogladalnosc przez potencjalnych klientow staram sie trzymac "image". czasem pokazuje tam cos ambitniejszego, zeby nie wyjsc na kompletna artystyczna dziwke, ale glownie dobieram zdjecia pod publiczke, zeby ludziki cieszyly mordki :cool:

na innych galeriach mi lotto. jedyne co, to chcialbym czasem dostac wiecej niz 2-3 komentarze. w galeriach gdzie na to nie ma co liczyc (typu masowy usefilm) po prostu zdjec nie wystawiam. bo po co? to wszystko musi miec jakis cel. nie wrzucenie samo z siebie ze swiadomoscia, ze i tak nikt tego nie obejrzy...
    www albo tez flickr

sv
    Guest

Domyślnie

dodam jeszcze, ze fotki z pierwszej strony siga i z galerii fotocommunity maja po 10.000 wyswietlen. przyjemnie jest, jezeli to akurat moja fotka

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

dodam jeszcze, ze fotki z pierwszej strony siga i z galerii fotocommunity maja po 10.000 wyswietlen. przyjemnie jest, jezeli to akurat moja fotka
    ech... w stylu kawalow o radiu erewan: po pierwsze nie 10.000 a 5.000 i nie fotki tylko ****, i nie maja tylko kiedys mialy

moja najwyzej oceniona fota na sigu byla druga na glownej. zaliczyla 2412 wejsc do dzis wlacznie. jedno, ze landszaft nie jest tak ogladalny, ale jak inne fotki na glownej przegladam, to tez do bariery 5000 sie z trudem dzis zblizaja...

pokutuje glupi system wymuszanej dlugosci komentarzy i ograniczen ocen... przy germanskiej niecheci do udzielania sie, sig stopniowo marnieje... szkoda, bo to byla dobra galeria, gdzie mozna bylo obejrzec orgiastyczne foty. a i pokazywanie zdjec mialo sens...
    www albo tez flickr

sv
    Guest

Domyślnie

na germanskiej stronie mam 3 fotki w galerii:
    1. 8706 wyswietlen
    2. 8902
    3. 7304 wyswietlenia
    na sigu masz racje od 1500 do 3100 wyswietlen

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

na germanskiej stronie mam 3 fotki w galerii:
    1. 8706 wyswietlen
    2. 8902
    3. 7304 wyswietlenia
    na sigu masz racje od 1500 do 3100 wyswietlen
    no to sie kurcze na fotocommunity chyba przeniose. tylko musze jakos oplacic ta skladke, bo 1 zdjecie na tydzien to nie ta imprezka. jeszcze na photo.net musze jakos przelew wymyslic, bo tam tez silna galeria...
    www albo tez flickr

sv
    Guest

Domyślnie

1 fota na tydzien to za duzo. na photo.net nie wieszam juz ze dwa lata.

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

1 fota na tydzien to za duzo. na photo.net nie wieszam juz ze dwa lata.
    czy ja wiem... przekladajac to na jezyk odbioru: czy 3-4 komentarze na tydzien to naprawde bardzo duzo?

a propos photosiga: http://www.photosig.com/go/forums/read?id=225448
    fajna dyskusja, tylko jakos wlodarze zapomnieli, ze ocenia sie zdjecia, nie autorow... a potem zdziwko, ze TWA sa, jesli moderatorzy wrecz wskazuja to jako droge do sukcesu

porazka...
    www albo tez flickr

Strona 6 z 9 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów