kavoo.. heh.. juz takie proby ludzie robili.. nie czuje abym musial tak czynic - swego czasu mialem dwa konta z czego z jednego wogle nie pisalem i ludzie nie kojazyli mnie... i nadal za dobre zdjecie byly dobre oceny w ilosci sporawej
nie twierdze ze nie masz racji vide szara masc i inni osobnicy tego pokroju.. podawanie za przyklad basi bajki to tez skrajnosc... tak jak rzelcio
lanolina, zosia zija i kazdy inny ma gorsze i lepsze zdjecia.. nigdy np. nie stawiam oceny sprzecznej z tym co mysle.. nie raz napisalem lanolinie ze slaba fote wstawila.. nie raz zdjela ktores ze zdjec po slabym odzewie..w zasadzie wszystko rozbija sie o ten cholerny gust i wrazliwosc i umiejetnosc patrzenia i dostrzegania pewnych niuansow. na poczatku dzialania altphotos niektore zdjecia po prostu mnie draznily... a pozniej zdaje mi sie iz dojzalem do czegos wicej niz do tej pory mi sie podobalo.. zaczalem patrzec przez inny pryzmat... heh... stalem sie arthysta?
lol.. nie.. po prostu czuje, ze sie caly czas rozwijam.. nie tylko robiac zdjecia, ale tez ogladajac inne i uczac sie patrzec tak aby widziec... bo patrzec to nie to samo co widziec
i tego np. ucza na uczelniach plastycznych.. patrzec i widziec..