jest tak, ale nie z kazdym zdjeciem.. dobre zdjecia sa doceniane nawet gdy nie ma na niej golej kobiety czy tez jelenia na rykowisku o zachodzie slonca.. ale rozumiem, ze gorycz wynika z tego iz twoich oceniac nie chca?Zamieszczone przez Coronado
reszty cytowal nie bede, bo uogolniasz, a tego robic sie nie powinno. plfoto ewoluowalo od swego powstania w cos gorszego niz bylo kiedys.. i malo miarodajnego jesli chodzi o wartosci estetyczno/artystyczno/fotograficzne
dla przykladu - http://plfoto.com/zdjecie.php?picture=594599
nie dosc ze fotka ma kiepskie kolory, to jeszcze ma miejscami przepalenia i kobiet tam brak - do tego, nie zapraszam nikogo pod swoje zdjecia, ani nie pozdrawiam nigdy na plfoto... ogolnie malo komentuje i oceniam... wiec - skad mam 99 ocen i ponad 1000 obejzen?
ale kazdy ma prawo czuc sie pokrzywdzony i niedoceniony - tylko ze mi to wisi czy mam 100 ocen czy 30... bo zdjecia nie robie pod plfoto a dla siebie, zas jesli chce poznac opinie ludzi ktorzy naprawde znaja sie na fotografii i sa nieco bardziej rozwienieci emocjonalnie - wrzucam je na altphotos...