Ładna dziewczynaNawet bardzo
A ostatnie czarno-biale mi sie nie widzi, bo dziewczyna ma za ladne oczy, zeby je poszarzacTakie moje zdanie
Dobrze sie zdjecia oglada
Pozdrawiam
hmmm w pierwszym bardzo ładne kolory, konwersja do bw moim zdaniem nieudana w obu przypadkach- za szaro, za ciemna twarz. co do kadrów- mnie się nie podobają, zdjęcia robione jakby od góry, co odbiera modelce wyrazu, w pierwszym za dużo z lewej zostawione a w ostatnim z prawej(tez szary, prawy gorny róg robi nieestetyczne wrażenie). Następnym razem- pobaw się w rawy, i rób o wiele jaśniejsze zdjęcia, łatwiej je potem przekonwertować do bw i uzyskać lepszy efekt. powodzenia w przyszłośći, pozdawiam.
2 najładniejsze fajnie wypełniony kadr ale ostrosc jednak pozostawiłbym na dziewczynie
IHMO #1 najlepsze. Bardzo ładne kolory, kadr, i modelka:wink:
w #2 także dobry kadr. Róża pomimo ostrości nie skupia należytej uwagi. Może powinno ją jako jedyną zostawiś w kolorze?:wink:
#3 zupełnie jak z innej bajki (sesji) nie ma zabawy GO, brak ciekawych elementów, niuzasadniona konwersja do B&W. tylko modelka ładna:grin:
Pozdrawiam.
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
Siodemka na tak, nawet bardzo, choc generalnie nie podoba mi sie obrobka. Tlo potraktowales chyba jakims filtrem, prawda?
Pozdrawiam, Szymon Zdziabek
Blog: http://szymon.zdziabek.net/blog
Nie ma z czego się cieszyć (ale to nie Twoja wina) ja juz drugi raz widze tak fatalny bokeh z tego szkła i poważnie się zastanawiam czy jest wart swoich pieniędzy, pomimo jasności..
Aczkolwiek pomijając tło, kadry bardzo mi sie podobają, to filozoficzne zamyślenie modelki..:wink: Czekam na więcej..
Pozdrawiam
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.