Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: [Jerzy M] Wakacyjnie, Karaiby - Saint Martin

Mieszany widok

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie

Witaj, oglądłem zdjęcia. I powiem tak, lubię podróżować, mam do tego preferencje jak najbardziej, ale tymi zdjęciami mnie zniechęciłeś do karaibów. Zdjęcia wyglądają bardzo słabo i szkoda, bo wspaniałe miejsce, a ukazany jak hałda na Śląsku .
    Wiem, że bardzo ostro, ale czasem może warto podszkolić sie, popytać zanim pojedzie się na tak nieosiągalną wycieczkę dla przeciętnego osobnika.
    To jest tak jak ludzie robią wesele, wydają dziesiątki tysięcy na impreze, po to żeby wysłannik z FotoBasi robił te ślubniaki i spaprał całą robotę.

Bywalec
    Miasto
    Żywiec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kucza21 Zobacz posta
    Witaj, oglądłem zdjęcia. I powiem tak, lubię podróżować, mam do tego preferencje jak najbardziej, ale tymi zdjęciami mnie zniechęciłeś do karaibów. Zdjęcia wyglądają bardzo słabo i szkoda, bo wspaniałe miejsce, a ukazany jak hałda na Śląsku .
    Wiem, że bardzo ostro, ale czasem może warto podszkolić sie, popytać zanim pojedzie się na tak nieosiągalną wycieczkę dla przeciętnego osobnika.
    To jest tak jak ludzie robią wesele, wydają dziesiątki tysięcy na impreze, po to żeby wysłannik z FotoBasi robił te ślubniaki i spaprał całą robotę.
    Na wycieczkę jedzie się głównie po to aby coś zobaczyć/wypoczywać. Fotografie niejako przy okazji. Karaiby są piękne. Na San Martin niestety nie byłem, ale jak kiedyś będzie okazja to na pewno się wybiorę.
    Choćby po to aby zrobić lepsze samoloty

Moje Karaiby zrobione 400 i Kitem wyglądają tak:

Do tej pory miałem opory, ale chyba do swojej galerii wrzucę. Idealne nie są, teraz już wiem, że polara brakowało momentami bardzo ale co tam. Krytykę chętnie przyjmę.
    7D/400D/C 10-22/C 24-105 L IS/C 100-400 L IS/430EX/Sherpa 600R/oraz wyrób statywopodobny

fido11
    Guest

Exclamation pytanko

Witam mam pytanko jaki trzeba miec dok.aby pojechac na karaiby

Uprawnienia umieszczania postów