Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Fotografia miesiąca - Pażdziernik 2008 - WYNIKI!

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nol Zobacz posta
    Zdjęcie wykonałem na salonie Geneva Motor Show 2008 w marcu.
    Gratuluje imprezy , jak z robieniem zdjęć da się czy trza przeciskać się przez tysiące gapiów??

Co do wygranej Nol to dzięki ale założę się ze jak byś dopieścił fotkę to było by ciężko wygrać.
    Moja akurat była zrobiona na co tygodniowej rundzie po knajpach z grupa foto, a raczej jej częścią , z reki iso 1600 35mm na f1,4 .

Pozdrawiam Darek
    pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....

Bywalec
    Miasto
    Cieszyn / Turyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dzygit-Dublin Zobacz posta
    Gratuluje imprezy , jak z robieniem zdjęć da się czy trza przeciskać się przez tysiące gapiów??
    To zależy od dnia tygodnia - ja nie miałem alternatywy i byłem tam w niedzielę. Wtedy to jest masakra jeśli chodzi o robienie zdjęć - tylu ludzi w kadrze na raz jeszcze nie miałem Trzeba dosłownie polować na chwilowy moment przesunięcia masy ludzkiej, by uchwycić samochód bez nadmiarowych dodatków. W moim wypadku sprawę pogorszył jeszcze fakt, że byłem wtedy chory... Kompletnie nie chciało się zdjęć robić.

Z informacji muflona wynikało, że w trakcie w dni roboczych jest o wiele luźniej.

P.S.
    Czasem różnobarwność źródeł światła ostro wkurzała, no i odblaski z reklam/reflektorów i cholera wie czego jeszcze...
    Pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów