Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Wątek: Canon EOS 1000D vs Nikon D60 vs Sony Alpha A300

Widok wątkowy

Bywalec Awatar bierhoff
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    widzisz... to chyba nie ten adres...
    niestety ten adres...
    pisząc kiedyś o uczulonych na sony - miałem właśnie m.in. Ciebie na myśli, tylko miałem na uwadze, że gdy ktoś kto pisze tu od niedawna (czytaj mniej wiedzący i mniej światły?) powie coś do Ciebie bezpośrednio, to wybuchniesz.
    to jest problem wielu for - "stara gwardia wie najlepiej".

starałem się pisać argumentując. Ty wylałeś na mnie wiaderko pomyj, dlatego też je przemilczę. jednak w tych wszystkich wylanych żalach napisałeś jedną bardzo prawdziwą rzecz:
    w zadnym momencie nie pisalem o Minolcie, ktorej historie, zdziwisz sie, znam chyba lepiej od Ciebie.
    napisalem tylko i wylacznie o robieniu historii przez marke Sony w dzialce aparatow SLR.
    i w tym właśnie tkwi problem. tego się nie da rozdzielić. doświadczenie minoty, jest aktualnym doświadczeniem sony.
    dlatego też pisanie takich rzeczy:
    dal sobie wmowic, ze niby Sony ma z tematem DSLR wiecej wspolnego niz ostatnie 1,5 roku (czy ile tam)...
    jest - wybacz - bzdurą.

bo 2 posty wyzej nad tym skrytykowanym przez Ciebie masz krytyczna opinie o Canonie i jakos jej nie zauwazyles i wyjechales od fanatykow...
    coś nie składna ta wypowiedź. skrytykowałem Canona? tym, że napisałem że w sony nie ma półki dla 1000D/D40? zacytowałbym bym tu coś o tym bambusie, ale nie chcę być złośliwy.

akustyk, widać że w nerwach mi odpisałeś - bez potrzeby.
    to że ktoś Ci zwróci uwagę, nie znaczy od razu że musisz go końmi taranować.

PAX ET BONUM.

ps.
    prośba. gdyby coś, to na pw - wątek co wybrać 1000D/D60/A300 raczej nie do naszych rozmów służy ;-)
    Ostatnio edytowane przez bierhoff ; 16-11-2008 o 12:36

Uprawnienia umieszczania postów