to masz BF, bo ostrosc jest na oku prawym i prawej brwi. Ale to nie ma wiekszego znaczenia - zdjecie jest ostre
to masz BF, bo ostrosc jest na oku prawym i prawej brwi. Ale to nie ma wiekszego znaczenia - zdjecie jest ostre
Pozdrawiam, Michal
Kto pyta, jest głupcem pięć minut; kto nie pyta, pozostaje nim na całe życie.
Ale tak właściwie to w czym można ci pomóc?
Dla mnie jest dziwne że teraz się chcesz wybierać do faceta z reklamacją a nie mogłeś tego zrobić kupujac?
Ja po mojego Canona pojechałem na Śląsk - żeby osobiście obadać sprawę i żeby nie było potem niespodzianek. Pochorowałem się przez tę podróż, ale nie żałuję, bo trafiłem na naprawdę zadbany i świeży egzemplarz - ok 2500 klapnięć.
Masz kolego nauczkę na przyszłość. A kupowałeś zupełnie w ciemno? Czy jakieś zdjęcia oglądałeś tego body?
ja mogę przygarnąć ten aparat za symboliczne 200 zł jakbyś chciał się pozbywać
![]()
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
po pierwsze cmos mydli
po drugie to 20d wiec nie ma bata aby nie bylo kurzu na matowce i na matrycy - gruszka w przypadku drugim zalatwia calkowicie sprawe - kurz na matowce nie przeszkadza!
cos mi ise wydaje ze najpierw powinienes poczytac o sprzecie a dopiero sie goraczkowaczdjecia z 20d nie beda tak ostre jak z samsunga bo canon tak nie wyostrza zdjec na dziendobry
bez obrazy ale wyglada mi to jak bys byl osoba ktora co dopiero przesiadla sie z kompaktu na dslr i mysli ze lustrzanka sama bedzie robic cudowne i ostre zdjecia no bo ma ''L''
Ostatnio edytowane przez flyxray ; 15-11-2008 o 01:29
trzy aparaty, trzy zoomy, trzy stalki, trzy lampy i tylko jedno studio.