Tako rzecze Watson.
There are no stupid questions, just stupid people.
Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa
z reklamami D7D by KM to już było za późno... (nota bene, reklamy spotkać można do dzisiaj ;-))
taka prawda, że sony przejmuje upadające działy firm z doświadczeniem i je rozwija.
mówią niektórzy, że to tylko amatorski rynek SONY zajmuje. a co gdy w miarę dokupywania sprzętu użytkownik z CZ 24-70 i lampą HVL-58 będzie chciał dokupić pełną klatkę? wiadomo, że sięgnie po A900. po sznurku do kłębka, a marketing fakt faktem jest taki, że gdzie się nie oglądnąć, to jest sony, czyli to co najważniejsze - świadomość klientów o obecności produktu jest.
kto wie - może za kilka lat liczni uczuleni na sony, będą musieli się z tą marką przeprosić?![]()
Ostatnio edytowane przez bierhoff ; 14-11-2008 o 13:05
Ja myślę, że Sony w niedługim czasie będzie nr2 na rynku dslr albo nawet liderem. Mają do tego wszystko co niezbędne.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Zapłacone - dlatego stoją...A może zapłacili za tyle z góry?
Zwolennik ekumenizmu sprzętowego
W cuda wierzysz?To bylby pierwszy przypadek na świecie, w którym korporacyjny marketing vel. wyznaczona agencja reklamowa ma zaplanowaną kampanię i budget na dłużej niż rok.
Zdecydowanie przychylam się do głosu, że są to tak strasznie atrakcyjne powierzchnie, że nowi nabywcy ustawiają się do nich w kolejce![]()
"Naród wspaniały, tylko ludzie k**" - J.Piłsudski
EOS RT + Elan 7e (EOS 30 + BP300) + EOS v300 + REBEL GII + Eos 700 + Canon Canonet GIII QL17 + 450d
C 50 f1.8 I i II / C 28 f2.8 / C 70-210 f4 / T 17-50 f2.8 XR Di / Tokina 19-35 f3.5-4.5 / S 28-105 f2.8-4 ASPH / + pierścieni dużo + różnetakie kolorowe + manfrottka + EPSON Photo Perfection v350
Może dzięki takim firmom jak sony w końcu
Canon będzie rozdawał katalogi swoich produktów
A maże nawet ze strony canona będzie można ściągnąć instrukcje obsługi....![]()
Z instrukcjami do Minolty zawsze były problemy. nie chcieli udostępniać, ani nawet dawać ich w elektornicznych wersjach językowych innych niż angielski. Pod tym względem Sony jest bardziej do przodu.
Sony marketinguje, bo musi. Canon ma już pewną pozycję i trochę osiadł na laurach - duży błąd. Nikon już się zorientował, że osiadania na laurach dobrze się nie kończy, Canon chyba jeszcze nie...