Nie wiem, czy można porównać jakość Flektogona do C35/2... Canon oczywiście na AF i nie potrzebuje przejściówek, ale jakość Zeiss ma jednak lepszą...
Nie wiem, czy można porównać jakość Flektogona do C35/2... Canon oczywiście na AF i nie potrzebuje przejściówek, ale jakość Zeiss ma jednak lepszą...
www.t-jack.pl
Sprzęt: 5D mk II, 30D, 17-40/4L USM, 85/1,8 USM, 50/1,2L USM, 100/2,8L Macro, 135/2L USM, 2x580EX II, 6x430EX II, 2x430EX, Pocket Wizard Transcivers, lampy studyjne Bowens + akcesoria.
WItam wszystkich po raz pierwszy! Mialem to szkielko przez jakis czas - pozyczone. Bardzo przyjemne, ladne kolorki i niezla ostrosc. Od czasu do czasu jest na allegro za okolo 300-400zl. Solidnie wykonane, warto kupic za taka cene.
Jak by co, to mam ten obiektyw i moge go sprzedac. Sam uzywam Distagona 35 1.4 i jakos nie mysle o przesiadce na c35
jarek
a jak wypada TOKINA 28mm, f2.8 na tle flektogona???
witam , czy miał ktoś do czynienia z obiektywem carl zeiss jena practicar MC 35 2,4
parametry identyczne jak przy szkle wyzej wymienianym , inna jest seria , prosze o sample jesli ktos posiada i moglby wrzucic , badz znalazl gdzies w sieci, mam mozliwosc kupienia takiego obiektywu i nie wiem czy warto , czy nie lepiej poszukac tego flektagona,
a masz mozliwosc pstrykniecia nim kilku fotek?
pozdrawiam
no wlasnie nie bardzo , gosc mi podeslal na poczte kilka zdjec , ale te kadry z tego watku bardziej do mnie przemawiaja i dlatego pojawia sie pytanie czy flektagon czy practicar, prosze o wypowiadanie sie , pozdrawiam