Bardzo ładnie pokazałeś wielowymiarową ciemną stronę osobowości dziecka.
Na forum jest dużo o portretach, więc zamiast się pastwić rzucę linkiem do wątku w którym allgsm pokazał, że jeśli się chce to można http://canon-board.info/showthread.p...ight=portretem![]()
hmm...nie widzi mi się to ostatnie zdjęcie. Jakoś nie przemawia do mnie. W 16 kadr mi się nie podoba.
5dm2
Oj.. to ostatnie to chyba zachłyśnięcie się przesłonąKażdy przez to przechodzi
![]()
na 18. wykadrowałabym tylko na tę czerwoną rzeźbę jako tło, za dużo tego z tyłu imho
a na 19 ciutkę ostrośc brakuje ale fajny moment itp. lubię bardziej kontrastowe i zywe kolory, ale to ja :d
18. Zgadzam się z Gunia. Wg mnie zdjęcie źle wykadrowane. Przesunąć wszystko w lewo i byłoby nie najgorzej, szczególnie, że młodzi są zwróceni w prawą stronę.
19. Nie jestem fanem znaków drogowych wyrastających z pleców. Głębia ostrości trochę to ratuje, ale niewiele. Mam wrażenie, że obie postaci mają po 150cm wzrostu na stojąco patrząc na to zdjęcie (jeśli mają to sorry). Lepszy efekt dało by przesunięcie kadru w odwrotną stronę niż powinien być przesunięty na zdj 18.
Canon 5d mk3 | 6D | C15 fiśaj | C16-35L II | C35L | C50 1.4 | S85 1.4 | C70-200L 2.8 IS | 3xYN600EX-RT | YN-E3-RT | na M42 - Zenitar 50 1,7 | Jupiter 9 | CZ Jena 135 f3.5