Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 35 z 35

Wątek: 450d źle ostrzy?

Pełne uzależnienie Awatar pan.kolega

Domyślnie

Pamietam Twoje problemy sprzed prawie roku, tam byla cala puszka Pandory: FF/BF, szumy, poruszone zdjecia na statywie, hot piksele, luzy i odglosy w obiektywie itd.

Bardzo podobne problemy miala uzytkownica s.p. AnitaKraft, ktora tez chyba przeszla na Nikona, bo znikla.

Nie zrozum mnie zle; ja nie mam zadnych pretensji do Ciebie, cos tam bylo na rzeczy, kto pyta nie bladzi, tylko nie moglem rozgryzc o co wlasciwie chodzilo. Ciagle nie rozumiem i mnie to gnebi, bo jeden-dwa egzemplarze to a jakze, ale szesc?

Moj 450D z kitem i roznymi innymi slojami dziala bez zarzutu.

Pełne uzależnienie Awatar Merauder
    Miasto
    Myslovitz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez XGrzesX Zobacz posta
    A ja gorąco odradzam ten aparat w połączeniu z obiektywem kitowym. Przetsestowałem 6 takich kompletów i wszystkie miały problem z AF. W końcu kupiłem Nikona D90 z obiektywem 18-105mm i skok jakościowy jest OGROMNY.
    Dawaj przyklady, jakas konforntacja, bo takie slowka nie poparty niczym mozesz sobie wsadzic.
    7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pan.kolega Zobacz posta
    Pamietam Twoje problemy sprzed prawie roku, tam byla cala puszka Pandory: FF/BF, szumy, poruszone zdjecia na statywie, hot piksele, luzy i odglosy w obiektywie itd.

Bardzo podobne problemy miala uzytkownica s.p. AnitaKraft, ktora tez chyba przeszla na Nikona, bo znikla.

Nie zrozum mnie zle; ja nie mam zadnych pretensji do Ciebie, cos tam bylo na rzeczy, kto pyta nie bladzi, tylko nie moglem rozgryzc o co wlasciwie chodzilo. Ciagle nie rozumiem i mnie to gnebi, bo jeden-dwa egzemplarze to a jakze, ale szesc?

Też mnie to zastanawia co było z tym egzemplarzami które miałem. Może po prostu za dużo oczekiwałem od tego sprzętu. Ale z drugiej strony kontaktowałem się wiele razy z supportem Canona, przesyłałem mi zdjęcia testowe zrobione według ich wytycznych i za każdym razem sugerowali abym zgłosił się do serwisu na kalibrację (dotyczyło to chyba 3 czy 4 aparatów).

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pan.kolega Zobacz posta

Mój także. Chyba kolega XGrzesX miał w tym przypadku życiowego pecha gdyż w inny racjonalny sposób nie umiem wytłumaczyć jego przypadku Najważniejsze, że jest zadowolony z tego co ma teraz, bo o to w tym wszystkim chodzi

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta

Słaba ta prowokacja.
    Tak się dziwnie składa, że i mi podobne sugestie się nasuwają
    Ostatnio edytowane przez Jago ; 22-04-2009 o 09:55 Powód: Automerged Doublepost
    C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L

Bywalec
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Do 450-tki można miec parę drobnych zastrzeżeń ale akurat af działa wzorowo. Używałem przez 7 miesięcy i jedyne "pomyłki" jakie mi się trafiały to użycie af tam gdzie trzeba stosować ostrzenie manualne albo przez podgląd. Trudno mi jednak winić za to aparat (chociaż kusi bo kto bez bicia przyzna się do własnego błędu )

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów