Strona 11 z 17 PierwszyPierwszy ... 910111213 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 163

Wątek: [orlen.ownlog.com]od extreme po lifestyle

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

tragedia. ustaw sobie monitor bo widac robote pedzlem.

Domyślnie

Gwoli wyjasnienia fota, którą widać posłużyła mi do ustawienia sie, zamieszczając bardziej mi zależało na opinii na temat takiego udawanego TS'a.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Czemu wokół kolesia jest jasno? Tak padło słońce na śnieg, czy ziomek jest akurat w zasięgu flary?

Pełne uzależnienie Awatar airhead
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Czemu wokół kolesia jest jasno? Tak padło słońce na śnieg, czy ziomek jest akurat w zasięgu flary?
    może jest święty i widzisz aureolę?
    Canon 6D + 20/2,8; 35/1,4; 85/1,8; 70-210/3,5-4,5
    Fujifilm x100

mgrochocki.wordpress.com

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Jak dla mnie to pędzel

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

No ja właśnie co do pędzla jako jedynego narzędzia które przyczyniło się do tego rezultatu nie jestem przekonany.

Domyślnie

za skoczkiem poszła tzw spucha, czyli mała chmurka sniegu. Efekt wzmogłem bo bawiłem sie pędzlem - chciałem wyciągnąć skoczka zeby go było widać.
    Wielka prosba, pomińcie ten głupi pędzel, zaopiniujcie zabieg tilt shiftowy - tylko po to wstawiłem to foto

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

No ale nie idzie tego pominąć, bo skoczek jest megawyróżniony tym pędzlem i efektu TS już nie widać w ogóle. Popraw fotę, to pogadamy.

Domyślnie

wiem ze mozecie, postarajcie sie

Coś już napisał
    Miasto
    warszawa

Domyślnie

To ja powiem tak: zdjecie czb jest bardzo ok, powiem nawet, ze jest bardzo dobre. Chocby i koles skakal z black howk-a, Micles, co komu do tego skad? Kompozycyjnie jest w kosmosie i o to chodzi. Widac, ze orlen.ownlog.com oglada dobre fory. Agence VU, VII, Noor, Magnumphotos? A nawet jesli nie, to czuje to co widzi. I oto chodzi. Ale to tu w kolorze, ze "spucha" czy cos tam, i jeszcze robione w ps-ie na tiltowanesziftowane to pomylka. Ani tu swiatla, akcji, ani nic. Tyle, ze koles jest w w tzw. mocnym punkcie kompozycji. Nawet za dobrze zlapany,, albo skadrowany. Po cholere tak dobrze. Linijke miales ze soba i kalkulator? Wywal to w smieci. Zrob kiedys TS-m, o odpowiedniej porze, dopal czyms, albo nie, Bo pomysl dobry, tylko widac, ze wszystko jest robione, zeby fote uratowac. A po co? Masz czas, wez i zrob dobrze. Jutro, za rok, za 3 ale, dobrze.

Strona 11 z 17 PierwszyPierwszy ... 910111213 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów